Диджей танцува латино докато управлява пулта


Диджей танцува латино докато управлява пулта

3329

Във време на многобройни таланти се появи още един феномен в България – танцуващ диджей.  

Латино артистът, познат с псевдонима DJ De Fuego, ще покаже как едновременно може да пуска музика от пулта и да танцува на латино фиестата, която ще се заформи в столичното заведение La Cubanita на 24 април, четвъртък.

Диджеят ще разгорещи страстите със салса, меренге, бачата, комерсиални латино хитове и други в компанията на екзотичните танцьорки от дует Caramelo. Но мястото му няма да бъде само зад пулта и често ще се впуска в луди танци на дансинга, без да забравя от време на време да миксира следващия сет.

DJ De Fuego е познат и със способностите си на певец, но на настоящата изява ще спести тази част от артистичния си имидж и ще наблегне само на движенията.

DJ De Fuego е популярен предимно като шоумен. Той има способността да превръща обикновеното парти в артистичен спектакъл.  Стартира кариерата си през 2005 с партита в известно столично заведение. Участвал е като основен диджей в много латино фестивали като World Stars Salsa FestivalVarna, Balkan Salsa Congress, концерти в Банско, Разлог, Велико Търново и много други. 

Мнозина си го спомнят заради танцовите изпълнения, в които се впуска с клиентите на заведенията, докато успоредно с това селектира любими латино хитове.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички