Шуре-Муре с Noir. Around


Шуре-Муре с Noir. Around

3957

Докато чакаме с нетърпение да разберем кои ще са имената за тазгодишните серии Beach Banquet на Cacao Beach, екипът на COMMA Group ще представи втората част от своя нов проект - The Shure-Mure Sessions, нашумял и като "Шуре-Муре".

Гостът този път идва от Дания и е собственик на едноименния лейбъл – Noir.

Датата е 25 април (петък), а мястото - столичният клуб Blender. За warm up-а ще се погрижат Andrew (BG) и Andreas (Blender).

За тези, които не знаят кой е  Noir, ето и малко факти:

Роден като Рене Кристенсен, започва да се занимава с музика през 1996, пускайки по клубовете в Дания. След като баща му си отива от този свят през 1997, той решава да следва мечтата си и инвестира в техника. След серия издадени продукции като All About House Music, My Mtv и Africanism, реализирани съответно през 2005, 2006 и 2010, достига до първото място в Beatport, Traxsorse и DJ Dowlnoad. Големият успех идва през 2011, когато издава съвместно парче с Haze, а именно - "Around"!

Лейбълът Noir Music, за който се издават продукции на Solomun, Butch, Finnebassen, Danny Daze, Subb-an, Stimming, Tiefschwarz, Hot Since 82, е създаден през 2007.

Какво да очакваме от сета на госта в София? Както самият той казва: "Харесвам всичко, в което има душа, дълбочина и страст".

Началото на партито е 23.00 ч. Гест листът е валиден до 00.30 ч., а билети на цена от 15 лв. се продават в мрежата на Ticketstream.bg и техните партньори - Mtel, Office1superstore, Orange, "ТехноМаркет", "На тъмно".

Хората, закупили предварително билети, ще влизат с приоритет през отделна колона!

Facebook събитие -  http://on.fb.me/1h97Hhb

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички