Започна изграждането на сцената за Аеросмит в София


Започна изграждането на сцената за Аеросмит в София

3638

Чакането е към края си!

Аеросмит (Aerosmith), една от най-великите рок групи на всички времена, потегля на своето дългоочаквано европейско турне.

Както MySound.bg нееднократно информира, за огромна радост на българските меломани София е една от спирките на американската формация. Тя пристига у нас по покана на "София Мюзик Ентърпрайсис" за мегашоу на стадион "Локомотив" от 20.00 ч. на 17 май.

Стивън Тайлър и компания са вече в Истанбул, където ще се състои първият им концерт довечера. В актуалния репертоар на на култовата петорка са както класиките "Dream On", "Walk This Way", "Toys In The Attic", "Dude (Looks Like A Lady)” и "Sweet Emotion", така и песни от последния студиен албум "Music From Another Dimension".

Вече започна изграждането на грандиозната сцена с ширина над 35 метра, а нейният покрив ще е над 18 метра. Тя ще е със специална платформа точно отпред - т. нар. "език" с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до най-върлите си фенове най-отпред. Езикът ще завършва с една по-малка сцена. Очаква се работата по нея да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани.

"Локомотив" е в отлично състояние и може да побере хилядите фенове на Аеросмит. Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17.30 ч.

В бекстейдж зоната зад сцената започна изграждането на миниграда за легендите. Тук ще са гримьорните на всеки от петимата изпълнители. Специалното желание на Стивън Тайлър е в неговата задължително да има няколко свещи с аромат на ванилия и анасон, а за вечеря е поръчал сьомга на скара със зеленчуци на пара. Китарната пушка Джо Пери (четвърти на снимката от ляво на дясно ) ще хапне  телешки стек с броколи на пара. И двете звезди ще пият предимно минерална вода, сода и енергийни напитки.
       
Знаменитите гости пристигат у нас с частния си самолет на 17 май.

Билети за концерта им на цени от 70 до 150 лв. все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, както и онлайн на www.ticketpro.bg .

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички