Поли Генова и DJ VaGro в Дните на българската култура в Кипър


Поли Генова и DJ VaGro в Дните на българската култура в Кипър

4058

DJ Васко Громков (VaGro) и певицата Поли Генова са поканени да представят България в Дните на българската култура в Кипър.

Специалната музикална вечер ще се състои в "Конте Демокристос", Никозия, от 20.00 ч. на 22 май. DJ VaGro и една от най-добрите български певици в момента - Поли Генова, излетяха за Кипър вчера и бяха посрещнати от автора на документалната филмова поредица "Млада кръв" – Петър Даскалов.

Предпремиерата на втората част на филма (в която участва и Громков) се състоя наскоро в София. Лентата ще бъде показана и рамките на Дните на българската култура 2014 в Никозия.

Поли Генова е изключително популярна в Кипър още след промоутирането на хита си "На инат", с който представи България на конкурса "Евровизия" в Дюселдорф през 2011. Само преди няколко месеца тя стана победител в телевизионната надпревара "Музикална академия". Изпълнителката участва непрекъснато в много благотворителни проекти и не спира да записва нови песни с Дичо Христов, детската група Бон бон и триото ЛаТиДа.

Васко Громков е ретро диджей с 32-годишен стаж. Кариерата му започва през далечната 1982 във Видин. Носител е на 11 награди от различни национални диджейски конкурси от края на 80-те и началото на 90-те години. Инициатор и организатор е на традиционния DJ Retro Fest – Vidin, който това лято ще отбележи 5-тата си годишнина. Ярко перо на MySound.bg. Българите в Кипър следят редовно изявите му по сателитния канал BNT World като автор и водещ на класацията за модерна българска музика "НОВО 10 + 2".

Организатор на визитата е Съюзът на българите в Кипър с медийното партньорство на вестник "Български новини".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички