Спечели безплатен пропуск за концерта на Parov Stelar


Спечели безплатен пропуск за концерта на Parov Stelar

4380

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели Event Zone, по чиято покана австрийската група Parov Stelar Band ще свири в столичната зала "Арена Армеец" от 20.00 ч. на 3 октомври.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен пропуск за събитието.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как е рожденото име на Parov Stelar?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Parov Stelar

Очакваме до 00.00 ч. на 25 септември, четвъртък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Австрийците пристигат в пълен състав у нас.  Дори след стотици живи изпълнения, групата непрестанно експериментира със своята креативност и преминава границите на конвенционалната музика и изпълнение. Така всеки концерт е уникален и коренно различен от предишния.

Гостите ще представят песни от последния си албум "Art Of Sampling", синглите "Clap Your Hands", "Тhe Invisible Girl", както и други популярни парчета, сред които "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun".

След като издава няколко записа със собственото си име, идеологът на групата Parov Stelar основава лейбъла Etage Noir Recordings през 2003. Албумите "KissKiss" и "Rough Cuts" изстрелват проекта на върха на международната електронна сцена. Заради своя неконвенционален подход при правене на музика и неповторим усет за звукова естетика, Parov си спечелва признанието на своите колеги и репутацията на създател на нов жанр, наречен "електро суинг". През 2005 той решава да добави и бенд към своите живи изпълнения, превръщайки всяко участие в атрактивно и динамично шоу.

Автентичен и съчетаващ традиция и модерност, Parov се отличава със своя характерен микс от джаз и суинг семпли, вплетени в електронната музика.

Междувременно все още може да пробваш късмета си за безплатен пропуск и да присъстваш на сета на Dubfire в столичния клуб "Ялта" на 20 септември.

Виж как ТУК!

Успех на всички!   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички