Skiller и Lytos подгряват за световен рекорд по бийтбокс


Skiller и Lytos подгряват за световен рекорд по бийтбокс

4648

Както е известно, големият финал на The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle 2014 ще се състои пред паметника на Съветската армия от 19.00 ч. на 19 септември, петък.

Старт на шоуто ще дадат Печенката и Кукушев, които влизат и в ролята на водещи. Към тях ще се присъединят и настоящият шампион на България по бийтбокс – Dynamic, и звездата на бийтбокса – Скилър, чиято кариера започна именно от Nescafe®3in1 Beatbox Battle преди 7 години. Най-известната наша брейк денс формация - Electric Force, и графити артисти ще подгряват купона от ранния следобед.

Вход свободен.

Събитието се организира от Нестле България с подкрепата на Столична община и за 8-ма поредна година като част от глобалната инициатива на Нестле за подкрепа и насърчаване развитието на младите хора в България. Финалът ще се превърне в най-масовия урок по бийтбокс и обещава да бъде по-интересен от всеки друг път. Към 19.10 ч. се очаква да започне опитът за подобряване на световния рекорд на Гинес за най-масово бийтбокс изпълнение.

П–Ц-К-Ц е припевът, който публиката трябва да повтаря в ритъм заедно със Скилър в продължение на 3 минути. Организаторите призовават желаещи от всички възрасти да се присъединят към приключението, като за всеки ще има поименен сертификат, че е участвал в опит за подобряване на световен рекорд на Гинес.

За финала в България пристигна един от най-знаковите изпълнители на световната бийтбокс сцена - двукратният шампион на Испания - Lytos (на снимката). Музикантът гостува, за да журира в битката за най-добър бийтбоксър на България 2014.

На 5 септември станаха ясни имената на осмината финалисти. Над 60 бийтбоксъри се записаха за участие в единствения на Балканите национален турнир по бийтбокс, а 3-членно жури определи 8-те най-достойни да се борят за титлата "Най-добър бийтбоксър на България" 2014, съобщи Сергей Волжин, бизнес мениджър "Напитки". Наградите и тази година са неочаквано добри.

Класиралите се на първите 3 места получават микрофони Shure 58. Победителят в The Official Nescafe®3in1 Beatbox Battle ще получи чек за 1 500 лв. и правото да представлява България на Световното първенство в Берлин през 2014. Класиралият се на второ място ще получи 700 лв., а останалият трети - чек за 500 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички