Новият :PM Club отвори с танци в небето и ефектно светлинно шоу


Новият :PM Club отвори с танци в небето и ефектно светлинно шоу

8170

Четиридневното откриване на новия клуб в сърцето на София -:PM Club, стартира със запомнящо се парти,  VIP блясък, суета, впечатляващ арт дизайн, спиращ дъха ентъртейнмънт и ослепителни светлини в небето.

Както MySound.bg нееднократно писа, заведението отвори на 17 септември. Грандиозното шоу, подготвено за звездния старт навръх празника на столицата, бе само първата част от изненадите, които домакините ще предложат в седмицата на официалното откриване и предстоящите месеци.

Проектиран да бъде точка на привличане за всички, още в първата вечер клубът се превърна в магнит за цяла София. Събитието събра на едно място едни от най-популярните лица на България – музиканти, актьори, представители на бизнес елита. Поток от нетърпеливи гости се стичаше от всички посоки, за да зърнат първи новото горещо парти място, за което се говори от няколко месеца. По 20-метровия син килим преминаха Бориса Тютюнджиева, топмоделите Кристина Милева и "Жена на годината" 2012 Олга Модева от "Визаж", новото лице на "Господари на ефира" Силвестър Силвестров и неговият продуцент Джуди Халваджиян, звездите на реалити шоуто "Африка" – сестрите Толеви, Човекът-глас Краси Аврамов и Владо Димов. Към бляскавото парти се присъединиха още Камен Спасов, Христо Сираков, олимпийската шампиока Тереза Маринова, радиоводещата Светлана Кабаиванова, шефът на продуцентска къща "СИА Адвъртайзинг" Димитър Митовски, както и част от актьорите на "Под прикритие" - Герасим ГерговГущера, Мартин Смочевски и операторът Радослав Гочев.

Гостите бяха посрещани от внушителни пеперуди на кокили, създаващи необикновен, приказен облик на нощта. Магнетичните създания и цялото парти бяха подчинени на цветовете на основния партньор на вечерта френската премиум водка Ciroc – синьо и бяло. Просторната открита тераса на заведението се преобрази в сцена с брандирани барове и платформи, по които с лекота и ефирност се придвижваха пленителните 3-метрови същества. Внасяйки част от шоуто си непосредствено сред публиката, истински магьосник въвличаше зрителите в необятен океан на фантазии.

Короната в програмата на домакините бе спиращият дъха акробатичен въздушен пърформънс върху окъпаната в светлини фасада на Телефонната палата. Жената каучук Сирма Добрева представи своя шоу-спектакъл "Въздушен обръч" пред смаяните погледи на гостите. Сирма, която е артистичен директор и основател на уникалния проект Kinetix, показа четворно салто и сложни акробатични номера, носейки се във въздуха на въжета. Kinetix е трупа без аналог в света, изпълняваща акробатични танци върху външни страни на сгради. Виртуозните акробати представиха магическа хореография в комбинация със скокове, акробатични елементи и гимнастика на 50 метра от земята, неподвластни на гравитацията. Красиви светлини следваха извънземните им движения, превръщайки въздушното пространство в артистична 3D сцена.

Уникалното шоу бе представено за първи път в София пред възхитените погледи на стотиците VIP гости, а със своята мащабност на реализация и зрелищност, :PM Сlub вдигна високо летвата на клубния ентъртейнмънт и даде заявка за лидерство в нощния живот на столицата.

Сред многобройните изненади на вечерта бе и специалното участие на поп звездата Рафи, който зареди с настроение присъстващите, поднасяйки им музикален микс от най-големите световни хитове, които ще звучат в програмата на клуба всяка сряда. Сред дошлите да се забавляват с петимата топрезиденти на клуба Стивън, Васкес, Кайски, Ясен Петров и Симон бяха и Гери Аролска, певицата Валентина Христова, Николай БакаловNickname, Иги Андровски, Marteen & Daze, екс-вратарят на Славия Славчо Тошев и мн.др.

Откриването на заведението продължи на 18 септември с черната експлозия King Vanity Black с DJ Ray Bon’s Birthday, DJ Stancho и Host: Dee, заедно с гостуващите звезди VS Dance и BallaN. На 19 септември директно от Лондон пък пристига носителят на наградата за Best London DJ 2014 – Scott Chester. Хаус феновете ще го чуят редом до резидентите на клуба Kaiski и Jassen Petrov. В съботната вечер на 20 септември нови сили ще влеят DJ Vasquez и Simon.

Оpганизаторите обещават, че това е само началото и до края на годината ще има още много изненади.







Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички