Последни новини за съвместния концерт на Grave Digger и Еридан


Последни новини за съвместния концерт на Grave Digger и Еридан

4118

Броени дни стават до дългоочаквания концерт на Grave Digger в столичния клуб Mixtape 5.

Както MySound.bg нееднократно писа, второто гостуване на германската група в България е тази неделя, 21 септември.

Събитието е по повод 13-ия рожден ден на най-популярния български рок/метъл сайт – WeRock.bg, и ще представи най-доброто от творчеството на немските хеви метъл ветерани и техните гости - родната банда Еридан.

И двете банди са в страхотна форма, а интересен е паралелът, който всеки би направил, знаейки, че двете групи засягат в творчеството си много общи теми, интерпретирани и пречупени през различни призми и представени по различен начин.

Grave Digger е формация с 34-годишна история и се намира в Топ 10 на немските групи. Песни като "Rebellion", "Heavy Metal Breakdown", "The Last Supper", "Metal Will Never Die", "Highland Farewell", "Excalibur", "Hammer Of The Scots", "Valhalla" и "Liberty Оr Death" са сред малкото хитове (те  ще прозвучат и у нас), които превърнаха групарите в емблема на световната хеви метъл сцена. Новата им класика "Return Of The Reaper" излезе през юли и получи най-високи оценки във всички европейски страни. Дискът е динамичен, мощен, семпъл и уникален 100% хеви метъл - запазената марка на групата.

Еридан издадоха един от най-силните български хеви метъл албуми, от който "Пътят към Прозрението", "Непознат" и "Вечен живот" се превърнаха в абсолютни ради хитове, а след прераждането ѝ, класиката "Гладиатор" на култовата група Импулс намери много нови фенове.
 
Традицията, която BGTSC създаде, и този път ще бъде спазена! Музикантите ще останат няколко часа след шоуто в зоната на клуба, за да се срещнат и раздадат автографи на феновете, посетили концерта, като при всяка възможност няма да откажат и снимка с тях.

Германците са изключително взискателни към озвучаването, осветлението и видеозаснемането на събитието. Запазената марка на групата са специфичният вокал, тежките китари и "многогласовите" ударни, изискващи специален подход при организацията на сцената.

Забранено е внасянето на:
- храни и напитки
- видеокамери и професионални фотоапарати (апарати със сменяем обектив)
- аудиозаписващи устройства
- оръжие и всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри, и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

Животни няма да се допускат в зоната на концерта.

Снимки и видео:
Забранено е снимането на артистите и използването на светкавица. Концертът ще бъде заснет! С влизането си на мястото на провеждане на концерта посетителите дават съгласие за тяхното снимане.

Алкохол, опиати,наркотични вещества и пушене:

Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на концерта е забранено. Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава.

АБСОЛЮТНО Е ЗАБРАНЕНО ПУШЕНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА НА КЛУБА! ЛИЦАТА, НАРУШИЛИ ЗАБРАНАТА, ЩЕ БЪДАТ ИЗВЕЖДАНИ БЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА БИЛЕТА!

Изхвърляйте боклуците на определеното за тях място. Пазете  и не замърсявайте.

Антисоциално поведение:

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на концерта без възможност за връщане на парите за билета. Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

Вратите на клуба ще отворят в 19.30 часа. В 20.00 часа на сцената ще излезе родната банда Еридан, която ще представи представи най-доброто от творчеството си. Точно в 21.00 часа започва сетът на Grave Digger, който ще продължи минимум 100 минути!

По случай повода и във връзка с новите политики на BGTSC по време на събитието ще се предлагат билети на специални цени от 25 лв. за акустичното шоу на Gus G. и Mats Leven на 25 септември и за концерта на Blind Guardian на 16 май 2015 на цена от 32 лв. Jagermeister пък ще почерпят първите посетители!

В момента билетите за концерта на цена от 35 лева са в продажба на http://bgtsc.eu/grave-digger/и мрежата на Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на "Пикадили", Germanos, Technopoilis, OMV, Office 1 Superstore, "Техномаркет", "ESPO груп", Usit Colours, Outlet Alex, "На тъмно", Metal Heaven, "Фотосинтезис", каса 3 на НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината, както и онлайн на www.eventim.bg

При налични пропуски в деня на концерта и на входа на клуба цената ще е 40 лева.

BGTSC препоръчва навременното закупуване на пропуски и спазването правилата на клуба с цел избягването на недоразумения в деня на концерта.

Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

За повече информация и въпроси: events@bgtsc.eu


 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички