Petia: Your Love s Bad For My Health


Petia: Your Love s Bad For My Health

4238

Petia (иначе Петя Павлова), която живее в САЩ от 2009, е готова с дългоочаквания си нов сингъл "Your Love’s Bad For My Health".

Песента е в стил електро-поп, записана е в Лондон, а по текста и музиката са работили Louise Mullenger и Leonidas Chantzaras – по-известен с продуцентския си псевдоним Freakchild, който има в актива си 17 платинени и 5 златни плочи в Европа и Азия.

Премиерата на сингъла се състоя в най-големия глобален онлайн магазин за дигитално разпространение на музика iTunes, към който Petia отдавна е пренасочила рилийзите си като  продуцент и издател е собствената ѝ музикална компания Max Music.

"Всяка жена е изживявала поне веднъж в живота си това, за което се пее в "Your Love’s Bad For My Health", коментира вдъхновението за новата си песен изпълнителката и допълва: "На младите момичета, на които не се е случвало още - поне веднъж в живота им ще им се случи да бъдат с мъж, когото обичат, но той им изневерява с други жени или ги наранява с нещо. Посланието на песента е, че човек не трябва да наранява хората, които обича с нелоялност и изневери. А този, който е наранен, колкото и да обича, трябва да намери сили да си тръгне от връзката. Животът е най-ценното нещо и не трябва да го губим с хора, които не ценят това, което им даваме и сме готови да им дадем".

Дотук певицата има в дискографията си три албума и множество сингли с международно разпространение като тя е първият наш артист, чийто видеоклип MTV завърта в ефира си през 1997. В същата година Петя е избрана за лице на Pepe Jeans в България, а песента ѝ "Good Times" излиза на английския пазар, издадена от IMG Records. Petia живее в Лондон 12 години, където през 2002 завършва бакалавърска степен по "Комерсиална музика  и музикален бизнес" в University Оf Westminster, а през 2004 се дипломира с магистратура по Music Business Management.  Песни, композирани и изпълнени от нея, са издавани в Англия, Испания, Италия и Америка.  Чарт успехите и видеоклиповете на синглите ѝ "Runaway", "Going Down" и “Obscenely Delicious" от последния ѝ диск "Runaway" го превръщат в нейния най-успешен албум до момента. От януари 2013 Petia живее в Бевърли Хилс, Калифорния, където работи над нови музикални проекти и се фокусира над актьорската си кариера.

В момента изпълнителката подготвя видеоклип към "Your Love' s Bad For My Health". Сценарият вече е готов,  режисьор ще бъде талантливият Валери Милев.

Песента на Petia "Your Love’s Bad For My Health" е в iTunes на адрес:

https://itunes.apple.com/us/album/your-loves-bad-for-my-health/id918287054

Официална страница на Petia във Facebook:

www.facebook.com/Petia.Music  

Официален профил на Petia в Twitter:

www.twitter.com/petia_p

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички