14 групи в афиша на София Фюжън Фест 2014


14 групи в афиша на София Фюжън Фест 2014

4347

Остават броени дни до първото издание на "София Фюжън Фест", в което ще участват 14 български групи и изпълнители и което ще предложи музикална изложба, гаражна разпродажба и различни уъркшопи.

Както MySound.bg вече огласи, събитието ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 на 23 и 24 октомври.

На 23 октомври дневната част ще бъде в малката зала на заведението, а на следващия ден организаторите сменят локацията. Всички желаещи да разгледат изложбата на Цветан Узунов, музикалната гаражна разпродажба и изложението на ръчно изработените музикални инструменти могат да посетят клуб Trip Ten.

Концертите и през двете фестивални вечери ще бъдат на сцената в голямата зала на Mixtape 5 и ще бъдат съпроводени от дигитално рисуване на живо. Художникът Христо Тренев ще визуализира фюжън мелодиите и настроенията и те ще се прожектират на плазмите в клуба.

Bulgara, Kottarashky Аnd The Rain Dogs, Oratnitza, Kayno Yesno Slonce, Del Padre и Balkan kHans са част от проектите, които ще излязат на фюжън сцената. Много неща се ще случат за първи път: представете си църковен хор в Mixtape 5. камерният ансамбъл Елате, синове на изкуството ще озвучи акапелно залата, Oratnitza и Del Padre ще изпълнят съвместни парчета и ситуацията наистина ще е фюжън, обясняват организаторите.

Пълната програма на фестивала по дни и часове е достъпна във FB тук:

Дневна програма:
https://www.facebook.com/events/1505191749735793/?fref=ts

Вечерна програма:
https://www.facebook.com/events/648425041939753/?fref=ts

Билети на цени от 15 до 30 лв. се продават в офиса на Fusion Embassy на улица "Юрий Венелин" 12, както и онлайн от www.fusionembassy.com, www.eventim.bg и www.ticketlogic.bg.

"София Фюжън Фест" предлага групови пакетни билети на по-ниски цени! Ако сте група от минимум 5 човека, влизате на цена 10 лв. на ден. Намалението важи с предварително записване на e-mail: pr@koncerti.bg до 22 октомври. 

Необходимо е да посочите името на "водача" на групата и броя на посетителите, както и всички да пристигнете заедно в Mixtape 5, за да си вземете билетите от входа на фестивала.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички