Коледа изненада талантите от X Factor


Коледа изненада талантите от X Factor

3785

Коледните празници носят на дует Добреви от X Factor напълно ново амплоа – братята Иво и Пламен влизат в ролята на жури по време на благотворителен баскетболен мач в родния им град Добрич.

"Бяхме жури в специална комисия по забивките. Беше много неочаквано и интересно коледно изживяване", разкриват талантите, които най-накрая разбират какво означава да бъдеш жури и да даваш оценки.

Интересни моменти съпътстват и срещите на участниците с феновете в празничните дни, на които почитателите им не пестят изненади и любопитни подаръци. Коледно мишле-играчка е най-милият подарък, който получава Невена от свой фен. Успоредно с това обаче надеждата на Търговище вече е в очакване на нова къща и добри пари. Причината – именно тези два късмета й се падат от  коледната баница. Почитатели очакват и Мирян при завръщането в родния му град Севлиево. "Лондонският" музикант остава изключително трогнат, след като напълно непозната жена му подарява ръчен часовник, купен специално за него.  

Най-хубавият подарък за Михаела се оказва неочаквано събиране на голяма част от талантите на X Factor във Варна. Техен концерт в един от моловете в морската столица качва отново на една сцена бой бандата 4U, Sweet 16 и Кристина Дончева. "Тъй като паузата за нас не е почивка, а подготовка за концертите, празниците пристигат като един малък отпуск – време в което мога да бъда изцяло с жена ми. Това е коледният ми подарък, а другият ще го получа малко по-късно", с тези думи Георги Бенчев, който вече е в очакване на новия член на семейството, описва своята Коледа. По подобен начин изглеждат празниците и за Славин, за когото завръщането у дома носи със себе си и среща с най-големия му фен – неговият 12-годишен брат. "Забавлявахме се много", разказва рокаджията, който ще посрещне Новата 2015 с участие в Поморие.

След празниците подготовката на шестимата финалисти за големите състезателни концерти на X Factor през януари продължава с още по-голяма сила.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички