Играем с теб N 1 в класацията на най-излъчваните БГ песни


Играем с теб N 1 в класацията на най-излъчваните БГ песни

3830

За втора поредна седмица дуетът на Кристо и Жана Бергендорф "Играем с теб до края" е № 1 сред 10-те най-излъчвани български парчета в националния радио- и телевизионен ефир по данни от официалната класация на "Профон".

В общия чарт пък песента е на 4-та позиция, предшествана от световните хитове "Dangerous" на David Guetta feat. Sam Martin, "Thinking Out Loud" на Ed Sheeran и "Animals" на Maroon 5.

"Играем с теб до края" се утвърди като хит още през лятото, когато рап звездата и обявената за Жена на годината в категория "Сцена/музика" изпълнителка го превърнаха във фаворит на публиката по време на The Voice Оf Summer Tour и Coca-Cola Happy Energy Tour. Към момента гледанията на клипа в сайтовете за видеосподеляне VBOX7 и YouTube са над 400 хиляди.

Проектът е реализиран със съдействието на Paradise Center, където на 17 декември се състоя и официалната му промоция. Идеята за него идва на популярния с колаборациите си Кристо по време на миналогодишния X Factor. Още преди победата си Жана приковава вниманието му, но дори не подозира, че само година по-късно двамата ще представят общ сингъл. Самата тя признава, че не се е колебала да приеме предизвикателството и да се включи в проекта, съпродуциран от "Вирджиния Рекърдс" и дуетната й половинка. Това е първо сътрудничество на артистите, които не изключват възможността отново да си партнират в бъдеще.

Музиката е на младите бийтмейкъри Jay Cee, автор и на аранжимента, е JJ, а текстът е на Кристо. Самият изпълнител е режисьор на видеоклипа, в който победителката от миналия сезон на X Factor изненадва не само със звучене, коренно различно от това в суперхита "Самурай", но и с неочакван имидж. В клипа тя сменя няколко ярки и много атрактивни визии, които еднакво отиват на огнената й природа – от корсет на комикси до романтична рокля с флорални мотиви – Жана очарова с красотата си.

Сред най-вълнуващите преживявания по време на снимките и за двамата са първите опити да карат мотор под вещото ръководство на професионални мотористи, чиито каскади са сред най-впечатляващите акценти в клипа. Една от сцените е снимана на прозрачния стъклен покрив на столичния Paradise Center на десетки метри над разхождащите се отдолу хора – също екстремно преживяване, което подлага на изпитание самообладанието на Жана, Кристо, както и на снимачния екип на продукцията. Във видеото се появяват талантливите танцьори от Makosa Nostra Family, както и приятелката на Кристо, Кристин Илиева, която се е погрижила за стайлинга на изпълнителя.

Визиите на Жана Бергендорф са дело на Антония Йорданова и Цветомир Горанов.

Линк към видеото в YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=duvty8ZNJs0&feature=youtu.be

Линк към видеото във VBOX7
http://vbox7.com/play:72ed6e25a1

Жана Бергендорф @ Facebook
https://www.facebook.com/zhanabergendorffofficial

Кристо @ Facebook
https://www.facebook.com/facekristo
 

       

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички