Първото гостуване на Skrillex в България се отлага


Първото гостуване на Skrillex в България се отлага

3778

Поради огромния интерес към световноизвестния дъбстеп артист Skrillex домакините от "Ялта" и мениджмънта на артиста решиха, че първото му гостуване заслужава да бъде много по-грандиозно и на по-голяма локация, която да побере всички желаещи да видят звездата в пълния му блясък, затова и така анонсираното за 29 януари шоу се отлага.

Организаторите избраха по-голяма локация, която заедно с новата дата ще бъде обявена съвсем скоро.

Всички, закупили билети, могат да изберат от няколко варианта:

да запазят билетите си за новата дата (ще бъде обявена съвсем скоро). Не е нужно презаверяване;

да си върнат билетите от мястото, където са закупени в периода от 29 януари до 27 февруари;

да използват билета си и да дойдат с него на TOP 100 DJs World Tour в "Арена Армеец" на 27 февруари. Не е нужно доплащане или друго допълнително действие от тяхна страна.

Зь Skrillex

Sonny John Moore, познат с артистичния псевдоним Skrillex, e един от най-актуалните, харесвани и продавани артисти към днешна дата. Богата музикална история от над 11 години усилена работа с безгранична страст, безспорния талант и постоянството извеждат Skrillex. Стартирал кариерата си като вокалист на хардкор бандата From First Тo Last, днес музикантът e носител на 6 награди "Грами" (част от които за най-добър денс и електронен албум), приз за най-добър музикален клип на MTV Video Music Awards (2012). Артистът има близо 20 милиона последователи във Фейсбук и над 3 милиона в Туитър, което през 2012 го нарежда под номер 1 в класацията "Билборд Соушъл".

Хитовите "Scary Monsters", "Nice Sprites", "Bangarang", както и работата му с Korn, Deadmau5 и Diplo са само част от причините, заради които казваме, че за артист като Skrillex може да се говори много, допълват организаторите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички