Тони Стораро на гости на Василис Карас


Тони Стораро на гости на Василис Карас

4112

Вчера Тони Стораро уважи специалната покана да гостува на гръцката звезда Василис Карас в ресторанта му, намиращ се в близост до Солун.

Гъркът бе подготвил чудесна вечеря за колегата си, а след това Човека-глас пя на живо с бенда в заведението и получи поздравления от всички гости.

Топизпълнителят на Diapason Records се познава с Карас от години и двамата са свързвани не само от колегиално уважение, но и от сърдечно приятелство. Винаги, когато гръцката легенда идва в България, се среща с Тони Стораро, който се старае престоят му да е приятен и хубав. Много пъти изпълнителят на "Специален поздрав" е получавал покана да отиде на гости в селото на гърка, но досега все не е успявал.

"Радвам се, че най-накрая успях. Беше страхотно преживяване. Винаги се радвам да се срещам с него, защото този човек е мой идол, мой учител и всеки миг, прекаран с него, за мен е голямо щастие", сподели Големия Тони, който често е наричан "българския Карас".

Изпълнителят на "Fenomeno" поканил Стораро в собствения си ресторант, който е истинска атракция в района на Солун. Всички стени на заведението са украсени със снимки на Карас и негови колеги, с които се е срещал през годините на различни сцени. "Най-силно впечатление ми направи тази със Зафирис Мелас, с когото са големи приятели. Това са двамата ми най-любими изпълнители, които много обичам и уважавам", сподели Човека-глас. "Още в началото на кариерата си съм мечтал някога да ги видя на живо, да се срещна с тях... А сега имам щастието не само да ги познавам, а дори да сме приятели", довери развълнувано певецът.

След като си поговорили в продължение на няколко часа, Василис Карас поканил Тони Стораро да изпее няколко песни с бенда му на сцената на заведението.

"Беше изключително вълнуващо. Да пея с оркестъра на този невероятен изпълнител, на когото винаги съм се възхищавал. За мен това е още една сбъдната мечта!", не скри Стораро.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички