Графа с втори концерт в :PM Club


Графа с втори концерт в :PM Club

3726

В програмата на :PM Club за февруари отново ще присъстват най-добрите имена от родната поп сцена, обещават от управата на хитовия клуб.

На 4 февруари (сряда), Владимир Ампов-Графа ще се завърне с втори разтърсващ концерт. И този път ценителите на българската поп музика и фенове на звездата ще могат да се заредят с уникално настроение, енергия и ритъм с хитовете на своя любимец, а за незабравимата парти атмосфера ще допринесат и резидентите DJ Simon и Go-Go.

Графа ще представи последните си парчета, както и емблематични хитове, но в абсолютно нови аранжименти с модерно, клубно звучене. Със своята характерна енергия и завладяваща харизма на сцената, които всеки път превръщат клубните лайфове на Графа в взрив от емоции, изпълнителят ще зарадва своите фенове с любими песни като "Закъснявам, човек", "А дано, ама надали", "Дим да ме няма", "Невидим", "Ако има Рай", "Домино" и много други.

При повторното си гостуване в :PM Club на 4 февруари, на сцената с Графа ще са музикантите Борислав Бояджиев (a.k.a Bor4e) – перкусия и диджей, Венци Трифонов (Теабо) и екзотичната танцьорка Индира.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички