Soundprophet и Der Hunts са завръщат с общ концерт в Строежа


Soundprophet и Der Hunts са завръщат с общ концерт в Строежа

3898

След почти едногодишно отсъствие от концертния живот две от най-качествените и обичани български алтърнатив-рок банди се завръщат на сцена.

Der Hunds и Soundprophet ще забият в клуб "Строежа" на 25 февруари, сряда, като и двете групи имат с какво да се похвалят. Der Hunds са готови с нови парчета, а Soundprophet ще представят новия си басист и съвсем топла песен.

Вратите отварят в 20.00 ч., а концертът започва в 22.00. Билетите са с цена от 8 лв. и се продават в мрежата на Eventim.bg, като тиражът им е ограничен до 140 броя и се препоръчва предварителното закупуване.

Der Hunds не са се появявали с авторски сет на софийската клубна сцена от почти една година. На 22 януари те пуснаха новия си сингъл "Better Тhan You" – песен, осъждаща фанатичния тероризъм и загатваща за естеството на новия им материал. Момчетата са записали две нови парчета и обещават тази година да работят здраво в студиото, за да имат ново ЕР или дори албум още наесен. На концерта-промоция на новия им сингъл ще изсвирят още няколко чисто нови песни, за да сверят часовниците си с реакцията на публиката.

Изненада за феновете на Soundprophet беше напускането на басиста Димитър Граматиков през 2014. Момчетата се разделиха съвсем приятелски с него и започнаха прослушване за ново попълнение. Сега музикантите са готови да представят и на сцена новия си басист Георги Михайлов. Името със сигурност не е непознато на тези, които следят какво се случва в клубния ни живот. Soundprophet обещават, че, освен ново попълнение в бандата, ще представят и чисто нова песен. Разбира се, ще забият и много парчета от впечатляващия си дебют от "More Than Any Spoken Words" (2013).

Концертът се осъществява с приятелското рамо на Jack Daniel’s.

Събитието във Фейсбук:
https://www.facebook.com/events/411306415703018/?fref=ts

Soundprophet:
http://soundprophet.bandcamp.com/

Der Hunds:
http://derhunds.bandcamp.com/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички