Заблестете с Tom Novy на грандиозното светлинно шоу за 8 март


Заблестете с Tom Novy на грандиозното светлинно шоу за 8 март

3653

Зала Sofia Event Center в столичния Paradise Center отваря врати в навечерието на 8 март, за да посрещне с бляскаво парти Деня на жената.

Събитието, наречено "Glow In The Dark" и организирано от Symbol Media Group и FlyEvents с главно действащо лице световноизвестният диджей Tom Novy, започва в 23.00 ч. на 7 март.

Най-големите хитове на Tom Novy, дългогодишен резидент на клуб Space Ibiza, сред които "Take It" и "Your Body", ще прозвучат, придружени от впечатляващ танцов спектакъл, а самите гости ще могат да допринесат за незабравимото светещо шоу. Затова приканваме всички да вземат със себе си целия си блясък – светещ грим, бижута и аксесоари, за да може заедно да "заблестим в тъмното", обявиха организаторите.

Специални светлинни ефекти в залата ще допринесат всеки да се чувства неизменна част от партито, а кулминацията на блестящата еуфория ще бъде появата на Andromega. Придружен от професионални танцьори, мегароботът ще взриви залата с незабравимо шоу. Комбинация от LED светлини, пушек, лазери и пиротехника ще пренесе гостите в друга вселена, в която всеки ще може да блести със собствена светлина.

DJ Alex Mallios пристига от Цюрих специално за вечерта, която ще бъде открита от нашия DJ Diass.

Още за събитието - на:
https://www.facebook.com/events/1549940815286031/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички