Ретро треска в четвъртък вечер


Ретро треска в четвъртък вечер

3637

Второто издание на Twist Аnd Shout - новата парти поредица за феновете на ретро звученето и танците до сутринта, ще се състои в столичния клуб "Терминал 1" този четвъртък, 12 март.

The Smugglers Collective отново ще се срещнат музиката от 50-те години, когато рок-ен-рол и ритъм-ен-блус изпълнителите са владели радиокласациите и поп и рок хитовете от 60-те години, първите суперзвезди на музикалния свят, соул музиката и британската вълна.

За музикаланата селекция на Twist Аnd Shout ще се грижат диджеите от The Smugglers Collective и DJ ShakerMaker, отговорен за популяризирането на брит саунда у нас през последните няколко години.  Специален гост ще бъде младата надежда на инди/ алтернативната диджейска сцена Indie Sam.

По време на вечерта ще се прожектират емблематични за двете десетилетия филми и клипове, а очарователни Go Go танцьорки ще допълнят винтидж атмосферата.

Twist Аnd Shout ще пренесе гостите  в света на легенди като Elvis Presley, Little Richard, Ray Charles, The Beatles, Rolling Stones, Jackie Wilson, James Brown, Chuck Berry и много други. Ще бъде обърнато специално внимание и на актуални изпълнители в съответната стилистика като Nick Waterhouse, Jack White, Raphael Saadiq, JD McPherson, Ray Collins Hot Club, The Black Lips, Miles Kane, BRMC, The Black Keys, The Drums, Kasabian и други.

Идеята, която стои зад събитието, е да се създадат колаборации между различни диджеи, всеки със своя специфичен стил и любимо десетилетите или стил в музиката, и да се представи пред феновете по-широк спектър на винтидж музиката, от 50- те до 60-те и 70-те години на миналия век.

Вратите на Тerminal 1 ще отворят за посетители в 21.00 ч. Партито ще започне точно в 22.00 ч.

Входът е 6 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички