Светльо Хиподилски & The Legends на десант в Лондон


Светльо Хиподилски & The Legends на десант в Лондон

4044

Първият концерт на Светльо Хиподилски & The Legends в Лондон ще се състои на 27 март, петък.

Събитието е в най-стария клуб за жива музика на Острова - The 100 Club (www.the100club.co.uk), намиращ се на "Оксфорд Стрийт".  Изявата ще протече под формата на трибют към култовата група Хиподил. Организацията е поета от софийския клуб "Строежа", чийто екип ще поеме и селекцията на музиката извън свиренето на живо.

Сетът на Светльо Хиподилски и компания ще е с продължителност над два часа, включвайки близо тридесет от старите и добре познати песни на Хиподил.  Публиката в Лондон ще има шанс да поскача и пее на фона на парчетата "Бате Гойко", "Жената", "Момичето", "Алкохолен делириум", "Скакауец", "Облаци", "Бира", "Въжен", "Море от алкохол", "PVC", "Чифт очи", "Овци", "Нова градска песен", "Отнесен" и много други.

Лондонският клуб ще отвори врати в 19.30 ч. местно време, а самият лайв стартира в 21.00 ч.

Предстоящият концерт е втори пореден за българските организатори и групи на територията на именитата локация, след като Jeremy? и P.I.F. успяха да разпродадат напълно шоуто си там миналия ноември.

На сцената на легендарния The 100 Club - с капацитет от около само 400 души, са се качвали емблематични имена от всички стилове. През 2012 година Blur изнасят ексклузивен лайв, а самият Paul McCartney се изявява по собствено желание две години по-рано.

Билети за концерта на Светльо Хиподилски & The Legends - онлайн през Wegottickets и Billetto на следните адреси - http://www.wegottickets.com/event/304540, https://billetto.co.uk/svetlio-hipodilski-the-legends-hipodil-tribute.

Цената им е £15 в предпродажба, £18 на самата дата и място.

Броят на пропуските обаче е ограничен до 300, като немалка част от количеството вече е разпродадено, така че се препоръчва своевременното им предварително закупуване, анонсираха организаторте.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички