Рекорден интерес към партито на Carl Cox в София


Рекорден интерес към партито на Carl Cox в София

3646

Диджеят на диджеите и абсолютен фаворит на българската публика, чието име повече от десетилетие стои начело на партитата с най-многобройна публика в София и на Cacao Beach - Carl Cox (Карл Кокс), продължава да вдига летвата!

Този път той отбелязва нови рекорди по интерес в социалните мрежи с потвърдили над 10 000 посетители за предстоящото му гостуване в столичния Зимен дворец на спорта на 30 април.

Организаторите от Metropolis обявявиха, че билетите за партито са почти разпродадени, но обещаха, че капацитетът на залата ще отговори на оптималния комфорт за присъстващите. 95% от VIP пропуските също са изкупени.

"Диджеят на диджеите" – така наричат Carl Cox колегите му и журналистите, защото всяко определение като "легендарен", "култов" или "световноизвестен" в неговия случай е подценяващо. Професионален диджей още от юношеските си години, той живее между Австралия и вилата си в Ибиса , като постоянно пътува по цял свят. Винаги в крачка с времето, той е твърд почитател на класиката и противник на консуматорското отношение към правенето и слушането на музика.

"Никога в историята не е имало сцена, която е по-силна като електронната в момента. Тя е по-голяма от рока. Има партита с 200-300 хиляди посетители. Започна абсолютно органично и не се повлия от правителства или исторически промени. Това е мрежа, която опасва целия свят!", казва титанът в едно от най-скорошните си интервюта.

Той идва в София с управляващия директор на неговия лейбъл Intec - Jon Rundell.

Ограничено количество билети - в мрежата на Eventim.bg.

Събитието се организира от "Метрополис" с подкрепата на водка "Флирт" и "Булгартабак".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички