Последни детайли за концерта на Nigel Kennedy в НДК


Последни детайли за концерта на Nigel Kennedy в НДК

3246

Часове ни делят от концерта на Найджъл Кенеди (Nigel Kennedy), който ще представи свои интерпретации на композиции на незабравимия Джими Хендрикс в зала 1 на НДК.

Организатор на проявата тази неделя е Loud Concerts със съдействието на G.P.Group Ltd. Началото на шоуто е 20.00 часа, вратите на залата ще бъдат отворени в 19.00 часа.

Билети все още могат да бъдат закупени в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV и Picadilly. Цените са от 55 до 110 лева в зависимост от местоположението в залата.

Както MySound.bg нееднократно писа, виртуозният цигулар пристигна ден по-рано в София, за да присъства на откриването на изложбата на своя приятел - художника Румен Рачев, в столичната галерия "Нюанс". Приятелството между двамата започва през 1995, а творческата им колаборация - през 2000,  когато Найджъл кани българския творец за направата на графичното оформление и дизайн на албума "Kennedy plays Bach", отличен с престижната British Classic Award.

В зала 1 на НДК няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видеокамери и други професионални записващи устройства.

Всички фенове под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От сайта www.loudconcerts.com  или оттук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Найджъл Кенеди. Тя може да бъде получена и от охраната на входа.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Деца до 7-годишна възраст ще влизат на концерта напълно безплатно, но с придружител, попълнена декларация и без право на седящо място.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички