Pavell & Venci Venc в яростен картинг двубой с Dee & X


Pavell & Venci Venc в яростен картинг двубой с Dee & X

4572

The Fast Аnd The Furious - Hip Hop Edition е следващото поколение забавление в сърцето на най-големия столичен търговски център Sofia Ring Mall.

В две издания през май ще се проведат първите картинг битки между водещи хип-хоп изпълнители. Първата е между актуалните Pavell и Venci Venc и хоста на годината Dee в тандем с един от най-успешните бийтмейкъри в България - X.

Момчетата ще се изправят един срещу друг на 10 май (неделя) точно в 16.00 ч. в Karting Ring Sofia в Sofia Ring Mall. Победителите ще изнесат безплатен концерт от 17.00 ч. на място, а загубилите ще имат възможността да предизвикат други рап изпълнители за следващото издание на The Fast Аnd The Furious.

Феновете на двата отбора също няма да останат разочаровани. За тях са подготвени много награди и изненади. Единственото, което трябва да направят, за да участват, е да дойдат и да дадат своя залог за един от двата отбора.

Видео: https://www.youtube.com/watch?v=uKV4UeOXflY

Sofia Ring Mall е на улица "Околовръстен път" 214.

Междувременно "Единствената" на Pavell & Venci Venc’ и Моисей бе най-въртяното родно парче в пет поредни седмици, оглавявйки чарта на най-излъчваните български песни в радио- и телевизионния ефир по данни на New Media Lab към края на април.

Месец и половина след премиерата си, сингълът вече е с над два милиона гледания в интернет. Хитът на тримата стигна до 4-та позиция в единствената официална класация на онлайн платформата Spotify у нас Bulgaria Viral 50, а в каналите на "Вирджиния Рекърдс" в сайтовете за видеосподеляне е видяна близо 2 милиона пъти.

В момента Pavell и Venci Venc’ работят по неочаквана колаборация с други двама артисти на "Вирджиния Рекърдс". Предстои парчето да излезе преди лятото. Моисей пък, в комбинация с бийтмейкъра на годината Васко Иванов-Dexter, завършва пилотния си сингъл като самостоятелен изпълнител. За изпълнителите  от лейбъла летният сезон се очертава наситен с нови парчета и много срещи с феновете из цяла България.

Слушайте и гледайте "Единствената" на:

YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=mQE9oNNEmms
Spotify - http://spoti.fi/177xTpX   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички