Новият брой на Про-рок в продажба от днес


Новият брой на Про-рок в продажба от днес

3407

Новият брой на "Про-рок" е в продажба от днес, 12 май, този път на цена 5 лв.

Изданието е тематично - посветено е на 10-годишнината на фестивала Kavarna Rock. Който е забравил, ще си спомни, който не знае, ще дойде…

През юни фестивалът в Каварна навършва 10 години и нали никой не си е мислил, че ще подминем това събитие с лека ръка?  В този брой, освен представяне на всички банди, ще намерите и спомените на екипа ни през годините – винаги сме се старали да пресъздаваме случващото се максимално емоционално и искрено. Препрочитайки старите текстове мислим, че сме се справяли добре. Това е важно, защото написаното остава и не можеш да избягаш от това, което си създал. Не можеш да избягаш и от наркотика, наречен Каварна – наркотик, който всеки от нас, в зависимост от своята пристрастеност, ще продължи да търси и през следващите години. Поне така обещава в интервюто главният виновник за неговото съществуване Цонко ЦоневKavarna Rock ще просъществува независимо дали той ще е кмет или не. И така – приятно четене. Сигурни сме, че който от вас е забравил, ще си спомни, а който не знае, ще поиска да дойде. Неизбежно е, категорични са от екипа на "Про-рок".

В броя: Twisted Sister, Within Temptation, UFO, Kamelot, Unisonic, Hammerfall, Delian, Candlemass, интервю с кмета на града Цонко Цонев, концертни репортажи и снимки от всички фестивали досега.

Няколко дни след излизането на списанието може да го закупите от сайта и в електронен вариант.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички