Bedroom Beach открива летния сезон с блестящ сексапил


Bedroom Beach открива летния сезон с блестящ сексапил

4460

Посрещането на лятото в Bedroom Beach ще бъде грандиозно, точно в стила, който е запазена марка на заведението в Слънчев бряг – с двудневна парти атака и колосални дози музика.

Сезонът ще избухне с гореща програма на 29 май, петък. Злато, блестящи костюми, гъвкави тела на 3 топлес момичета, 2 предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от "България търси талант"Симона Бойкова, авангардна хореография на балета Bedroom Ladies – всичко това ще се появи на сцената от златна рамка и е обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Зад проекта стоят Галя от Сатен (хореограф) и Донка Боева (дизайнер на костюмите). Същата вечер се очаква и специален гост от съседна Румъния – акробатът Михай, чието изкуство ще бъде кратък отдих от зашеметяващия блестящ сексапил на шоуто. Зад пулта ще се раздават резидентите на Bedroom - диджеите Mascota, C-Fusion и МС П.

На 30 май, от 14.00 ч., с подкрепата на Zonin, часовникът на купона ще затиктака още по светло с партито Welcome Тo Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола. Такива партита са предвидени в заведението почти всеки ден до края на летния сезон.

Втората вечер на грандиозното откриване (30 май) е посветена на облеклото и аксесоарите които... не са за всеки ден. Иначе казано, очаквайте продължение на нашата програма под името Fetish Night. Е, нощта няма да бъде толкова порочна и неприлична, колкото подсказва заглавието, поясняват организаторите. Думата има отново балетът Bedroom Ladies, а танците на пилон са задължителни, топлес момичета - също, както и медицинските сестри, и палавите ученички, въжетата, синджирите, белезниците, латексът. И, разбира се, червената точка с надпис Adults Only. Дано румънският гост - акробатът Михай, успее да не изгуби присъствие на духа при толкова зной във въздуха и втората вечер. Същото важи и за резидентите на Bedroom - диджеите Dimo BG и Andrew, които ще миксират цяла нощ.

Тежката хаус артилерия гръмне с Ruben Alvarez на 18 юли, на 25 юли - с Rae, която, въпреки че е представител на нежния пол, е дяволски добра зад пулта. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август.

Подобен безапелационен ритъм е предвиден и за черните партита в Bedroom Beach: на 3, 24 юни и 26 август забавлението е гарантирано от диджей Big D, на 10 и 17 юни, на 8 юли и на 2 септември ще се вихри диджей Foxxy. Черната вълна ще достигне критично високи нива в края на юли и през август с Ice Cream, Alex P, Big D, с Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс & Влади. Списъкът не е пълен, но е достътъчно изкушаващ за феновете на черната музика.

Bedroom Beach е предвидил за всекиго по много и цяло съзвездие от родни диджеи: Mascota (на снимката), C-Fusion, Dimo BG, Andrew, D-Trax, Gorro, MC П, 5Prite, Steven и Yassen Petrov.

Всеки уикенд те ще дирижират тематичните партита, които са запазена марка на Bedroom Beach и балета Bedroom Premium Ladies: The Queens, Haute Coture, Pure Glamour, Luxury Night, Fairy Tale, White Devils, RockstaR, The Land Оf Pleasure, Gothic Night, Brasilian Carnaval, Moulin Rouge, Victoria's Secrets Show и други.

Още - на:

http://www.cacaobeach.bg/klub/Bedroom-Beach-Club-2/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички