Пламен Любенов е победителят в България търси талант 2015


Пламен Любенов е победителят в България търси талант 2015

3820

Четвъртият сезон на "България търси талант" приключи с тричасово шоу в ефира на bTV снощи.

Пламен Любенов от Варна спечели титлата "Талант на България" и сумата от 60 000 лв., връчени му лично от Главния изпълнителен директор на bTV г-н Павел Станчев. Пламен определи победата си като "стресираща" и сподели, че със спечелената сума ще си осигури покрив над главата, а останалата част ще инвестира в своята школа. Това е първият път, в който не певец триумфира в "България търси талант". Зрителите предпочетоха в последния момент родения с двигателни проблеми 21-годишен танцьор заради танците, които изпълнява в инвалидна количка, пред 66-годишния Методи Методиев и пред невръстния бийтбоксър Леон Петков
 Александър Кадиев и Мария Силвестър отново бяха в центъра на събитията. Водещите не пропуснаха възможността да си "отмъстят" на сценаристите за шегите, които цели 4 месеца понасяха на гърба си,  доста често излизаха от сценария и си правеха доста пикантни закачки с журито. За втори пореден сезон пък Мария облече за финала жълта рокля, надявайки се, че това ще донесе късмет и успешен завършек на шоуто. Освен водещите и участниците, подкрепа получиха и членовете на журито. Сред гостите в залата бяха дъщерята на Дарина, Паола, синовете на Иво Сиромахов и още няколко близки и приятели на комисията.  

Близо 43% от всички зрители стискаха палци на своите фаворити по време на финалния епизод. Пикът на зрителски интерес бе по време на изпълнението на Пламен - близо 48%. Шоуто е привлякло пред малкия екран и близо 39% от младата аудитория на възраст 18-49 г. За първи път тази година победителят в "Уеб талант на България" и фаворит на зрителите взе участие в шоуто като пълноправен финалист и бе 13-ят фатален участник в предаването.

Събитията на и зад сцената, както и близо 4-месечната съвместна работа с талантите, провокира журито да да се ангажира с тяхното развитие.

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички