Турнето на Георги Христов продължава в Пловдив,Петрич и Сандански


Турнето на Георги Христов продължава в Пловдив,Петрич и Сандански

4980

Следващата спирка от националното турне на Георги Христов "Изгарям" е в Пловдив.

Концертът ще се състои на лятната сцена "Орфей" от 19.00 часа на 3 юни. Заедно със своя бенд Черно и бяло певецът ще представи новата си програма, която включва голяма част от заглавията в актуалния му едноименен албум.  
 Останали са ограничено количество билети, които все още могат да бъдат закупени от касата пред общината.  
    
Интересът към събитието е голям както от страна на присъствалите на миналогодишния му концерт в Пловдив, така и за тези, които не са успели да го посетят, информират от екипа на изпълнителя. Специално за концерта в града под тепетата ще пристигнат почитатели на певеца и от други населени места. Националното му турне обхваща повече от десет града в страната, но и през тази година обиколката на обичания артист няма да може да мине през много места в райони, където го очакват. Поради местоположението си Пловдив се оказва удобен за редица почитатели, живеещи в градове, невключени в турнето тази година. Наред с това билети за събитието са заявили и ценители на изкуството на Георги Христов, които посетиха първите му концерти през тази година в Пазарджик, Разград, Търговище и Русе, добавят от екипа на музиканта.
    
Георги Христов е подготвил за своята публика уникална изненада специално за тазгодишното си турне. Произведена е ексклузивна лимитирана серия на неговия изчерпан в търговската мрежа компактдиск "Millennium" (2000). Жестът ще даде възможност на почитателите му да добавят към своята колекция не само новия диск "Изгарям", но и този значим албум, сътворен и появил се на границата между две хилядолетия.  

Вокалистът ще събере почитатели в читалището "Братя Миладинови" в Петрич на 4 юни, а на 5 юни домакин на поредния концерт от турнето ще бъде Домът на културата в Сандански. В рамките на националното турне 2015 "Изгарям", Христов провокира своята публика с нетрадиционен за него проект: концерт-хепънинг, който е насрочен за 17 юни в лятното кино "Септември" (Abyss Zone) в Стара Загора. Този тип събитие ще даде жадуваната от много почитатели на певеца възможност да се забавляват свободно в разделена на два сектора фен зона, без да пречат на частта от публиката, която предпочита да изгледа концерта по местата си, макар и по-далеч от сцената.

Междувременно Георги Христов обяви официално датата на концерта си в София тази година. Събитието ще бъде бутиков коледен концерт и ще се състои в зала "България" на 2 декември. В наситената с музика, уют и топлина атмосфера почитателите на певеца ще имат възможност да се насладят на великолепните му изпълнения на специално селектирани тематични песни под акомпанимента на акустични инструменти, сред които и величественият орган. В програмата ще прозвучат и някои от най-големите и обичани хитове на твореца.

Билетите са в продажба на официалната страница на певеца във Фейсбук (https://www.facebook.com/George.Hristov.Official) и на касата в зала "България".   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички