DJ Andrew BG на сцената в Bedroom Beach Club


DJ Andrew BG на сцената в Bedroom Beach Club

3835

На 17 юли зад пулта в Bedroom Beach в Слънчев бряг застава един от най-добрите родни диджеи - Andrew BG.

Той отскоро е част от лейбъла Coolture Sound, който менажира Веселина Попова и работи с доста известни чужди звукозаписни компании като Kittball, D-Vine Sounds, Dear Deer, Kiez Beats и Heavenly Bodies. През юли и август Andrew BG ще бъде на сцената в Bedroom Beach заедно с чуждестранните си колеги Ruben Alvarez и Ben Delay. В началото на лятото заедно с DiMO BG издадоха Bedroom Beach Exclusive Mix 2015. Заедно с Andrew на 17 юли зад пулта ще застане и колегата му C-Fusion, също е резидент на Bedroom Beach. Освен тях "нощният ред" в заведението ще бъде въдворен от червеното и златното - двата запазени цвята на царските и кралските особи. Червено за мантиите и одеждите на цариците и кралиците, златното – за изящните им корони. С такива аксесоари на сцената в   морския клуб ще дефилират момичетата от балета Bedroom Ladies, преoбразили се като танцуващи кралици от едноименното тематично парти The Queens, вдъхновено като хореография и дизайн от цветовете и аксесоарите на колекцията есен-зима на емблематичния дизайнерски тандем Dolce & Gabbana.

Andrew е впечатлен от енергията на електронната музика преди повече от 10 години и тя остава в сърцето му завинаги. Истинската му пристрастеност към нея не го оставя и до днес. На участията си експериментира с почти всички стилове модерна електронна музика заедно с акапели и лайв инструменти, прибавяйки авторски щрих и правейки всяка вечер уникално преживяване. Има изпълнения навсякъде в страната с подкрепа и в сътрудничество с най-популярните български артисти, както и с много чуждестранни гости като Claudio Holze, DJ Livio, Dominic Plaza, Cristian Cambas, Martin Garcia, Sergio Fernandez, DJ Chus, The Shapeshifters, Cedric Gervais, Crazibiza, Finnebassen, Phonique, DJane Sam Divine и Blond:Ish.

Преди да заеме престижната позиция, Бранимир, както е истинското име на DJ C-Fusion, работи в едни от най-елитните московски клубове, където за няколко години формира своя личен стил. Участията му зад пулта със световноизвестни диджеи и продуценти като Audiofly, James Zabiela, Paul Rogers, Anthony Pappa, DJ Remo, Dusty Kid, Paco Maroto и Tarkan му носят известност не само в България, а и в чужбина.

Музиката на C-Fusion е бутиково изпълнение, изграденo от комбинацията на дийп, хаус и тек звученето и резултатът от нея е винаги актуален и свеж саунд.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички