В Пламъците на любовта с Armik


В Пламъците на любовта с Armik

3714

Албумът на Armik "Flames Оf Love" ще бъде представен в предаването "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР в събота, 25 юли, след новините от 21.00 ч.

При подготовката на своя 25-ти студиен албум музикантът навлиза в нови територии на творческите си търсения. Armik е добре познат с уменията си на китарист, композитор и автор на аранжименти в стилистиката на жанровете Nuevo Flamenco, Latin Jazz и World Fusion.

Арменец, роден в Иран и развил своите умения в САЩ, той показва почти необятно вдъхновение и безгранична бодрост на духа като успява да се докаже сред слушателите от цял свят и да заеме върхови места в музикалните класации с впечатляващ брой продажби.

В албума "Flames Оf Love", или "Пламъците на любовта" ще открием различни аспекти на това велико чувство: страст и изящество, тайнство и прозрение, поетична меланхолия и разтърсващи усещания, желание и изисканост, – поднесени с брилянтна техника, фина чувствителност и изгарящ темперамент, анонсира Сергей Шишов, традиционен водещ на предаването за концептуални албуми "Картини от една изложба".

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички