Боби Кристина Браун почина на 22-годишна възраст


Боби Кристина Браун почина на 22-годишна възраст

5068

Боби Кристина Браун (Bobbi Kristina Brown) почина на 22-годишна възраст в хоспис в Джорджия на 26 юли, информираха световните агенции.

Както е известно, единствената дъщеря на америанската певица и актриса Уитни Хюстън бе в изкуствена кома през последната половин година, от която така и не излезе след мистериозен инцидент. Младата жена издъхнала в обкръжението на най-близките си. "Тя получи вечен покой в обятията на Господ най-накрая. Искаме отново да благодарим на всички за огромната любов и подкрепа през последните няколко месеца", заяви Кристен Фостър от името на нейните роднини.

Боби Кристина Браун бе открита в безсъзнание с лице надолу във вана с вода в Розуел, Джорджия, на 31 януари, където живееше с доведения си брат Ник Гордън - мъжа, когото наричаше свой съпруг . Лекарите в Атланта я вкараха в изкуствена кома и я поставиха на командно дишане, опитвайки да спасят живота ѝ. В полицейските отчети случаят се води като "удавяне". Впоследствие състоянието на Боби се влоши и тя бе преместена в клиника за безнадеждно болни. Тогава телевизия "Фокс Нюз" твърдеше, че пациентката се намирала "във вегетативно състояние". Нейните органи започнаха да отказват един по един през февруари. "Тя има необратимо увреждане на мозъка", каза нейната баба Сиси Хюстън.

Знаменитата майка на Боби Кристина бе намерена мъртва във вана в хотелска стая през февруари 2012. Според следствието Уитни Хюстън, притежателка на 6  отличия "Грами", е починала от остра сърдечна недостатъчност след употреба на кокаин. Тя беше едва на 48 години.

Баща на Боби е известният ар-ен-би и хип-хоп изпълнител Боби Браун.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички