:PM Club празнува първи рожден ден с 4 грандиозни парти вечери


:PM Club празнува първи рожден ден с 4 грандиозни парти вечери

3934

Столичният :PM Club ще отпразнува своя първи рожден ден на 17 септември.

Екипът на актуалния нощен клуб през последната година подготвя четири грандиозни парти вечери с участието на български и световни звезди от клубната сцена. Празненствата са от 16 до 19 септември.

Официален старт на фиестата ще бъде даден в сряда, 16 септември. От 21.00 часа лятната градина на заведението отново ще бъде център на едно от най-шикозните партита в столицата. Заедно с приятели, дългогодишни клиенти, партньори и VIP гости, екипът официално ще отбележи празника и успешната бизнес година, през която :PM Сlub се нареди сред предпочитаните мяста за забавление в София и бе неколкократно отличен на най-престижните световни форуми за дизайн. На открита сцена под звездите, специалният гост на официалното B-Day Party в сряда вечер - Орлин Павлов, ще зареди гостите с настроение за танци с най-големите си хитове. Събитието ще пренесе на закрито в клуба по-късно в компанията на музикантите Ангел Дюлгеров (китара) и Борислав БояджиевDJ Bor4e.

На 17 септември, четвъртък, мощните бийтове на световната хип-хоп звезда DJ  Teddy-O ще взривят публиката навръх рождения ден на клуба. Немският диджей и продуцент с гръцки корени, произвел официални ремикси за Snoop Dogg, Lady Gaga и Kanye West и работил с артисти като P.Diddy, Jay-Z, Pharrell Williams, Eminem и Rihanna, ще подари истински музикален празник на родните хип-хоп фенове в нощта на King Vanity Black, с подкрепата на SWAG Гърция.

В третата парти вечер най-нашумялото ново име на лондонската сцена DJ Papys Hanson, плюс DJ Steven и Кайски, ще залеят присъстващите с хаус вълна и най-горещите и танцувални тракове. На 18 септември, петък, британецът, превърнал се в любимец на публиката в :PM Club, ще се завърне у нас с нов, разтърсващ сет.

Красавиците от The Secret Garden Show и родните топдиджеи Кайски, Васкес и Go-Go ще бъдат звездите в съботната вечер, 19 септември. Невена Воденичарска и завърналите се от 40-дневно турне в Азия момичета ще представят екзотичния и суперсексапилен парти проект Клеопатра.

Само за година заведението спечели доверието на клубната публика в столицата с уникалната си атмосфера, арт дизайн, качествен саунд, топимена зад пулта и класно обслужване и стана любимо място за забавление в нощния живот. Заведението бе домакин и организатор на десетки събития с някои от най-актуалните музиканти, танцьори и диджеи от европейската и световна сцена. Личният диджей на американската рап звезда Xzibit - DJ Fingaz, британският хаус продуцент Sam Young, хореографът на Justin Timberlake - Lil Phil, немският хип-хоп гуру DJ Teddy-O, SWAG Гърция, най-добрият лондонски диджей за 2014 Scott Chester, двукратният шампион на Германия и най-добър хип-хоп диджей за България 2010 SWED LU, както и най-големите звезди от родната музикална сцена – Графа, Мария Илиева, Ъпсурт, Любо Киров, Криско, Орлин Павлов, Рафи и много други са сред имената, оставили ярка следа в младата история на :PM Club.

Броени месеци след официалното си откриване, през март 2015, клубът бе включен в Топ 5 на най-добрите дизайнерски нощни клубове в света. Хитът на нощна София бe селектиран сред петимата финалисти, отличен с номинация за най-добър клубен дизайн, дело на Studio Mode, на най-големия световен архитектурен форум Architizer A + Awards в Ню Йорк. Победителят бе обявен в края на април, а наградата бе връчена лично на дизайнера Светослав Тодоров на специална церемония в Ню Йорк.

PM Club бе високо оценен и на най-престижния европейски конкурс за дизайн Restaurant & Bar Design Awards в Лондон, получавайки отново изключителната възможност да бъде признат сред най-добрите в света, през август 2015.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички