Съзвездие за турнира по тенис на маса за първия учебен ден


Съзвездие за турнира по тенис на маса за първия учебен ден

3818

Едни от най-популярните български изпълнители ще вземат участие в инициативата на BG Music Channel "Спортувай с БГ музика".

Както MySound.bg вече отбеляза, медията инициира проявата по повод първия учебен ден.

Целта на музикалната телевизия е да стимулира младите хора в България да спортуват по-активно, да се концентрират върху физическите активности и да слушат повече българска музика.

Звездният турнир по тенис на маса започва в Paradise Center на 15 септември с участието на едни от най-обичаните звезди на българската поп, рок, хип-хоп и ар-ен-би сцена: Орлин Павлов, Били Хлапето,  Революция Z, D2, Руди, Дули, Ice Cream, Б.Т.Р., Skiller, Дичо, SouthWick, DJ Marten и Румънеца и Енчев, които ще бъдат водеши на събитието. По време на целия турнир ще звучат специално изготвени музикални миксове от DJ Dian Solo от Deep Zone.

Желаещте да премерят сили на тенис масата с любимите си звезди могат да се запишат за участие в social club We Play, намиращ се в Paradise Center на ет.1 (за повече информация: https:/ www.facebook.com/weplaysofia, тел. 0887 082 080).

Организаторите са подготвили и още една изненада за всички ученици и посетители на столичния мол - на "Водна сцена" от 19.00 ч. на 15 септември, веднага след официалното награждаване на победителите в звездния турнир: празничен концерт по повод първия учебен ден с любими български артисти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички