Phase Fatale преди Thе Soft Moon в Sofia Live Club на 5 октомври


Phase Fatale преди Thе Soft Moon в Sofia Live Club на 5 октомври

3913

Американският диджей и продуцент Phase Fatale ще се изяви преди Thе Soft Moon в Sofia Live Club на 5 октомври.

Както е известно, срещата с харизматичните представители на  американската алтернативна сцена е част от петата годишнина от старта на платфoрмата ReelFeel. Българските меломани ще се насладят на пост пънк бандата Thе Soft Moon, а преди нея прожекторите ще осветят Hayden Payne, криещ се за зад псевдонима Phase Fatale. Пристрастяващ пост пънк ритъм и отличителелен пост индъстриъл и електро пънк звук ще бележат първия октомврийски понеделник.

Phase Fatale e от онези, които се раждат като артисти под силното влияние на своето минало. Творил в различни пост пънк и колд уейв банди, Hayden достига до техно проекта, зад който стои. Американецът олицетворява различния поглед и интерпретация над тъмното и тежко техно звучене, събаряйки тереотипа и  представяки изцяло нова визия за техното. Лайв сетовете на Phase Fatale включват техно с пост индъстриъл и електро пънк елементи. Именно на това залага и в първите си две EP-та, част от които ще бъдат презентирани и пред българските почитатели. Phase Fatale е съпорт на Thе Soft Moon в турнето на проекта в Европа, Русия и Северна Америка.

Събитието е организирано съвместно със Sofia Live Club и е част от петата годишнина от старта на платфoрмата ReelFeel.

Билети - в мрежата на Eventim, пълна информация за всички събития на ReelFeel може да видите в сайта www.reelfeel и в социалните мрежи Facebook, Twitter и Instagram.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички