Нашумелият продуцент и диджей Bijan дебютира зад пулта в :PM Club


Нашумелият продуцент и диджей Bijan дебютира зад пулта в :PM Club

3642

Нашумелият лондонски продуцент и диджей Bijan ще дебютира зад пулта в столичния :PM Club на 16 остомври.

Младият талант, работил с DJ Jazzy Jeff и Pharrell Williams, ще поведе петъчното парти заедно с резидентите Kaiski и DJ Doncho.

След повече от десетилетие на лондонската клубна сцена, Bijan спечелва своето място като един от най-уважаваните и търсени диджеи и продуценти в британската столица.

Той е известен със своите разнообразни сетове и изяви за VIP събития, които не само взривяват публиката, но и поддържат енергията на дансинга до последните минути на нощта. Неговата любов към всички жанрове и усет към подбора на мелодиите го прави универсален артист, който може да даде силен старт на вечерта с подгряващите си сетове или да избухне с пълна сила в пика на купона. Широките му музикални познания в различните стилове – от хаус до хип-хоп и от рок до дъбстеп, са резултат от дългогодишната му работа съвместно с уважавани световни артисти като DJ Jazzy Jeff, MAW (Louie Vega & Kenny Dope), Pharrell Williams, The Killers, Phoenix, Chuckie и др.

В началото на кариерата си Bijan утвърждава своето име на хип-хоп и ар- ен-би сцената като резидент диджей в Ministry Оf Sound и Bar Rumba. По това време той работи и в два от най-утвърдените лондонски музикални магазини в Сохо и за независимия британски лейбъл BBE Records. Работата за лейбъла му помага да навлезе в нова среда от влиятелни музиканти и продуценти, които оказват огромно влияние за неговото развитие на хаус сцената.

Освен един от най-нашумелите хаус диджеи в Лондон днес, Bijan е познат и като успешен продуцент с иновативни продукции и отличителен стил, който резонира в неговите сетове, вариращи от дийп прогресив, тек хаус и ню диско.


 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички