Крис Норман с нов албум - Crossover, представя го в България


Крис Норман с нов албум - Crossover, представя го в България

4246

Парчета от своя горещ солов албум - "Crossover", ще представи Крис Норман на турнето си в България.

Както е известно, легендарният вокалист и основател на Smokie пристига по покана на АРТ БГ за четири концерта. Първият от тях е в зала 1 на НДК в София от 19.00 ч. на 18 октомври (неделя), следват Пловдив, където музикантът ще се изяви в чисто новата зала "Колодрума" (19 октомври) и Държавната опера в Бургас (21 октомври), а обиколката ще завърши във Варна с шоу в реновираната зала "Конгресна" следващата вечер.

Премиерата на "Crossover" се състоя на 18 септември. Първият сингъл от диска е "Waiting". Проектът, съдържащ 13 парчета, е създаден от Крис за пет месеца. Бившият фронтмен на Smokie решава да работи върху всяка песен, без да взима под внимание как звучи - рок, кънтри или в някакъв друг стил. По собствените му думи най-важното е да е добра и да пасва на неговия глас.     

Във всички градове феновете на Крис и Smokie нямат търпение да видят идола си и да чуят отново едни от най-големите му хитове - "If You Think You Know How To Love Me", "Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me", "Lay Back In The Arms Of Someone", "I'll Meet You At Midnight", "Oh Carol", "Needles Аnd Pins", "Mexican Girl" и, разбира се, "Living Next Door To Alice" и "Midnight Lady".

Билети - на място, в Office 1 Superstore, бензиностанции OMV, магазините "Пикадили" и онлайн в системата на Eventim.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички