Дует Авеню с концерт в София на 12 ноември


Дует Авеню с концерт в София на 12 ноември

3452

Дует Авеню ще зарадва феновете си с концерт в София на 12 ноември.

Заки и Боби избраха сцената на Rock It за среща с публиката в четвъртък вечер, гарантирайки приятно изкарване с помощта на своя бенд и новите парчета, които за пореден път спечелиха одобрението на почитателите.

"Мястото притежава собствен дух и настроение. Винаги сме смятали, че ако представяме музиката си в клуб, той трябва да носи атмосфера, в която изпълнители и публика се чувстват достатъчно уютно, за да превърнат музиката в колективно преживяване", коментират момчетата.

Концертът ще започне в 21. 00 ч.  Билети - в мрежата на цени от 10 до 15 лв., касите на "Тикетпро" България и неговите партньори, а онлайн на адрес www.ticketpro.bg

В началото на лятото Боби и Заки си дадоха почивка от музикалната обиколка с желание да концентрират енергията си в работа над нови проекти. Почитателите не останаха подведени, след като на бял свят се появи сингъла "Свобода". Парчето, което задава нови хоризонти, ще бъде лайтмотив на новите концерти. "Текстът и музиката вероятно са продиктувани от някакъв дълбок порив към свобода. Дали става въпроса за освобождаване на духа, тялото, сетивата или друг вид енергия? Всеки ще разчете и усети това, което отговаря на неговите търсения в определен момент или както се пее – "в миг от вечността". Песента беше представена на единствения ни концерт през лятото в рамките на "Аполония". Надяваме се усещането, че публика и музиканти летят заедно над безкрайната морска шир – подобно на видеото към "Свобода", да бъде повторено и в градовете, с които ще продължим турнето", споделят музикантите.      

Дуото ще посети Варна за концерт във Фестивалния и конгресен център на 9 декември. Боби и Заки пътуват със своя бенд и с още един вече популярен тандем – братята Пламен и Иво от X Factor. Русенци ще чуят най-новото от Боби и Заки на 10 декември в залата на Филхармонията. Турнето ще завърши на 12 декември в операта на Пловдив.       

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички