Джина от Трамвай № 5 празнува ЧРД на сцената в X Factor


Джина от Трамвай № 5 празнува ЧРД на сцената в X Factor

3670

Навръх рождения си ден звездата от Трамвай  №5 Джина Иванова няма да празнува заедно с близки и приятели, а ще се качи на една сцена с участниците в X Factor.

Тя е специален гост на музикалния формат по Нова от 21. 00 ч. довечера.

Певицата получи и друг скъп подарък за празника си - вече е готов клипът на песен от новия си албум "Джина Иванова и приятели". Парчето е със заглавие "Уморих се", автор на музиката е дъщеря ѝ Мартина. Въздействащият текст е на Христина Радомирова, а аранжиментът - на Йордан Каменов.

През последните години Джина се е отдала на солова кариера, като вече има два самостоятелни албума. В последния тя направи дуети с Роси Кирилова, Искрен Пецов, Хайгашод Агасян, Петко Петков от групата и два дуета с дъщеря ѝ Мартина, която е певица в хип-хоп проекта Ice Сream, където замени Елена Брусарска.

Нощта на българската музика ще отправи истинско предизвикателство за чужденците, участващи в риалитито.

Кандидатът от НигерияСтивън Ачикор, който бързо се превърна в един от любимците на публиката, ще трябва да се справи с най-българската песен в музикалната история. След научените думи "благодаря" и "много добре", той  ще представи цяла песен на езика, в който направи първи стъпки през последните месеци. "Тук няма да бъде решаващо само вокалното майсторство, но и пресъздаването на изключително привързан към родината образ. Стив желае да остане в България, така че вече е емоционално свързан със страната – в негови ръце е поднасянето на този сантимент!", коментират специалистите от шоуто. Християна Лоизу ще призове бурни ветрове под звездното небе по време на своето изпълнение, а Кристиан Костов ще стане невидим за публиката с тотален за българската сцена хит.

За втори път от началото на шоуто Дарина Йотова ще запее с фолклорни мотиви – за разлика от кастингите, тя ще трябва да впечатли не само журито, но и цяла България, доказвайки, че народното пеене е висш пилотаж за всеки артист. 

Следете най-интересните новини на официалната Фейсбук страница на предаването.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички