Клуб Mascara - легендата на нощна София се завръща


Клуб Mascara - легендата на нощна София се завръща

4666

Осем години след своето създаване, покорил сърцата на публиката и определян за символ на клубната култура, емблематичният столичен клуб Mascara, разположен в сградата на Софийската опера и балет, ще разгърне нова страница в историята си.

След едногодишна пауза и цялостно обновяване, заведението с дългогодишни традиции и хиляди почитатели ще отвори врати с нов, авторски арт дизайн и обогатена музикална концепция, за всички свои стари и нови приятели. С четири поредни парти вечери, от 17 до 20 декември, разнообразие от музикални стилове, топдиджеи, звездни гости и богата програма, популярният клуб заявява амбиции да застане отново начело на нощния живот в София.

Дългоочакваното завръщане на Mascara ще е коледен подарък за почитателите на модерния и качествен електронен саунд и първокласните, стилни партита в столицата. Заведението ще посрещне своите гости с нов имидж, запазил характерния артистичен дух на клуба от близкото минало, неповторима атмосфера и в крак с най-актуалните европейски, клубни тенденции, нови тематични партита, музика за истински ценители и топдиджеи от българската и световна сцена. Поредицата от бляскави парти вечери по повод официалния старт на Mascara ще стартира с медийно откриване на 17 декември, четвъртък. От 18 до 20 декември клубът ще отвори врати публично за всички свои приятели, дългогодишни клиенти и нови фенове.

Всеки петък ще бъде запазена територия за най-новото черно парти на София Diamond Black. Екипът на популярния клубен хип-хоп бранд Vanity Black, дава начало на нова парти платформа на сцената в Mascara. Diamond Black ще разтърсва столицата с най-горещите хип-хоп, трап и ар- ен-би хитове, миксирани от титаните в черния стил в България. За първи път у нас на едно място ще се изявяват най-големите имена на родната хип-хоп сцена. Официалните лица и музикален двигател на Diamond Black ще бъдат DJ Doncho, DJ Fed, DJ Big D, VKO, Big Bo, DJ Stancho и DJ Ray-Bon.

Всяка седмица ще танцуваме с дийп хаус, тек хаус и ню диско хитовете на дългогодишните резиденти DJ Vasquez, Kaiski, DJ Steven, Jassen Petrov и DJ Doncho. Клубът ще предложи обновена и идеята за съвместни сетове на любимите артисти на публиката. Към емблематичните за Mascara лица и новата програма  зад пулта ще се присъединят още Dimo BG, DJ Andrew, DJ Fed, DJ Big D, познати с горещите си миксове в Bedroom Premium Club.

Masacra Grand Opening Week:

17 декември – Grand Opening /Vasquez, Kaiski, Dimo BG & Andrew (на закрити врата)

18 декември – Official Opening /Doncho, VKO, Big D

19 декември – Official Opening /Jassen Petrov & Dimo BG

20 декември - Official Opening /Kaiski

Новият дизайнерски проект на Mascara е дело на топдизайнера Светослав Тодоров (Studio Mode), носител на множество престижни международни награди и създател на някои от най-добрите клубни интериори в София. Той е успял да разшири и трансформира старото пространство в модерен и артистичен интериор, обзаведен и декориран изцяло в двата класически цвята - черно и бяло. Авторът на новата визия на клуба споделя: "Това е проект, който по новаторски начин ще ви пренесе при Алиса в Страната на чудесата... За да видите колко е дълбока дупката на заека и какъв друг свят се крие отвъд нея". Цветовата палитра от два тона, позволява фокуса да бъде изместен към геометричните линии и текстурите, които са използвани, и по този начин придават на клуба неповторима аура. Дизайнът следва съвременните тенденции, изразяващи се в чисти и добре оформени линии, но заедно с това впечатлява с екстравагантна подова настилка в геометрични форми и оригинално, дизайнерско обзавеждане. Белият цвят визуално разширява пространството и изпълва едната половина от помещението със светлина, докато черната VIP зона създава по-камерна, но същевременно и по-топла атмосфера. Овалният бар в центъра и различни детайли добавят допълнителна изразителност на интериора. Орнаментите на белите стени придават на мястото класически вид. Осветлението е интегрирано в тавана и уникалните полилеи, които са автентични от самото откриване на сградата, преди повече от сто години.

Клубът ще предложи на посетителите внушителен саунд и озвучителна система от най-висок клас, създадена специално за заведението.

Mascara е на ул. "Г.С.Раковски" 113
www.facebook.com/ClubMascara

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички