Алтернативно с Нayes & Y и Jin Monic в клуб Ялта


Алтернативно с Нayes & Y и Jin Monic в клуб Ялта

4224

Малката сцена на клуб "Ялта" -  Room 2, ще оживее с музиката на две български групи на 18 декември.

Хедлайнър на вечерта ще бъде инди-рок бандата Hayes & Y (на снимката), която представи втория си краткосвирещ албум наскоро.

Заедно с музикантите ще се изявят момчетата от Jin Monic. Към тях ще се присъедини и Свилен от Остава, който ще изненада публиката с няколко специално подбрани парчета. И, за да e пълно щастието, DJ Shakermaker ще представи селекция с най-доброто от алтернативната сцена.  

Завърналите се съвсем скоро от Лондон Hayes & Y ще свирят вече добре познати парчета от първото си EP, както и съвсем новите "Special", "Make No Sound", "Don`t Mind" и "Stay Outside" от втория им краткосвирещ диск "The Only Thing Worse Than An Over Priced Bottle Of Water". Бандата ще изпълни и няколко парчета заедно с Jin Monic, които също са подготвили сериозен сет лист, включващ "Sober Face", "Esus" и "You Stay Blue", както и "Doors Of Youth" – сингъл, който неотдавна получи и своя официален видеоклип.

Двете свежи и заслужаващи аплодисменти банди не са първи път на една сцена - удариха заедно на тазгодишното издание на Spirit Of Burgas. Предколедната алтернативна колаборация ще закрие поредицата от концерти в "Ялта".

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 15 лв.

Повече информация - на страницата на събитието във Фейсбук

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички