Султан Али Рахматов ще лекува с музика в София


Султан Али Рахматов ще лекува с музика в София

5661

Първият концерт на Султан Али Рахматов - композитор и изпълнител, който лекува с музика, у нас ще се състои в зала 1 на НДК от 20.00 ч.на 16 януари.

Гостът е наречен Жан-Мишел Жар на Средния Изток. Уменията получава от своите наставници, които от древни времена предават знанието си само на избрани от най-талантиливите и изявени ученици. Така от ранна детска възраст започнал да създава музика, която лекува.

Музикантът посвещава цели 4 години за създаване на новия си албум, чиято премиера ще се състои в София.
 
Здравето е вибрация - ритъм и скорост, с които циркулира кръвта в човешкото тяло. Музиката е ритъм и тон, а здравето се нарушава, когато вътрешната музика е нехармонична, за което е необходима помощ и завръщане към верния ритъм.

На тази основа се използва и законът за вибрациите  за лечение на всяка болест. "Има ритъм, тон, височина, които повдигат душата, защото именно здравето на душата носи здраве на физическото тяло", споделя музикантът.

Неслучайно международнопризнатият психолог акд. М.С. Норбеков е избрал Рахматов за автор на музиката към едни от ключовите упражнения от оздравителната си система - Симфония 2, позната и като "Октава".

На Изток все още съществуват лечители, които използват традиционни инструменти. Именно на някои от тях ще свири Султан Али със своя оркестър от  40 виртуози в София. "Това е изящна комбинация от целия спектър на ритми на Азия", твърдят музикалните спецове.

Билети - в мрежата на Eventim на цени от 40 до 100 лв.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички