Sevi ще ударят на Graham Harding Stage в афиша на британския фест Planet Rockstock
Нилза Коста за първи път в България. Афро-бразилската певица ще изнесе концерти в София, Пловдив и Велико Търново
Hauser (2 Cellos) с актуален албум на двата си концерта в Пловдив
Eufobia и Zima преди финландците Wolfheart на първия им самостоятелен концерт у нас
Джаз концерт по Мусоргски
От Хендел до Владигеров - джаз в класиката в Първо студио на БНР
Българското дуо Woomb открива концерта на португалската певица Maro със специален акустичен сет
P.I.F. с концерт-промоция "Приказката продължава"
Жените в ритъма на Балканите в Първо студио на БНР
Ветераните Past Redemption на нов дет/грайнд/ глас. Представят "Final Redemption" в столичния клуб "При Черепите"
Ясни всички групи за голямата сцена на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024. Специален екран за финала на Европейското по футбол
hug or handshake пуснаха най-новия си сингъл "Waiting Till September", предстои премиерата му пред публика

Марая Кери се завръща в Европа с турнето Sweet Sweet Fantasy


Марая Кери се завръща в Европа с турнето Sweet Sweet Fantasy

4323

Най-продаваната певица на всички времена – Марая Кери, се завръща в Европа с турнето Sweet Sweet Fantasy тази пролет.

След огромния успех на шоуто ѝ в Лас Вегас и изключително успешна професионална година, певицата обяви предстоящото си турне в Европа, на което ще зарадва феновете с най-големите си и емблематични хитове. Оиколката Sweet Sweet Fantasy стартира с шест концерта във Великобритания и продължава в редица други европейски държави. Това е първото завръщане на Марая от другата страна на Антлантика след успешния тур Charmbracelet, приключил в Милано през ноември 2003.
 
Програмата ще включва всички 18 No. 1 хита на певицата, оглавявали сингъл класацията на "Билборд", сред които неостаряващите "Hero", "Fantasy", "Always Be My Baby", "We Belong Together" и много други.

Откриващият концерт е в Глазгоу, Шотландия, на 15 март. Следват още пет  дати във ВеликобританияЛийдс, Манчестър, Кардиф и в лондонската O2 Arena.
 
Турнето продължава в Люксембург, Белгия, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Естония, Латвия, Литва, Полша, Германия, Италия, Швейцария, Австрия, Франция и Холандия. След края на европейската обиколка, звездата ще изнесе и няколко много специални спектакъла в Южна Африка.
 
Марая Кери е сред най-емблематични музикални икони, соул легенда, поп феномен и изключителен артист на сцената. Тя е и най-продаваната изпълнителка на планетата за всички времена с повече от 220 милиона продадени копия. Освен зашеметяваща певица с вокален диапазон от 5 октави, Марая е и сред най-талантливите композитори в музикалната индустрия. Тя е автор на 17 от своите 18 Billboard Hot 100 No. 1 сингъла, включително "Fantasy", "Always Be My Baby", "Hero", "Touch My Body", "One Sweet Day" и "We Belong Together" – неподобрен до момента рекорд за солов изпълнител. Като артист, композитор и продуцент тя е носител на множество престижни музикални отличия – редица "Грами", 21 Американски музикални награди, отличена е с "Артист на десетилетието" на "Билборд", Световна музикална награда за най-продавана изпълнителка на хилядолетието и Icon Award за изключителни постижения на американското авторско дружество.

"Mariah Carey #1 To Infinity" -  първата колекция в дискографията на певицата, събрала на едно място в хронологичен ред всичките ѝ 18 хита, оглавявали сингъл класацията на "Билборд" Billboard Hot 100, излезе миналата година.

www.mariahcarey.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички