Погребаха Натали Коул до знаменития ѝ баща Нат Кинг Коул


Погребаха Натали Коул до знаменития ѝ баща Нат Кинг Коул

4085

Натали Коул беше изпратена с музика в последния ѝ път в 3-часова траурна баптистка церемония в Лос Анджелис и положена до баща си Нат "Кинг" Коул и майка си Мария в гробището "Форест Лон" в Глендейл.

Както MySound.bg вече огласи, 65-годишната американска вокалистка почина в последната нощ на 2015-а от рядко белодробно заболяване, довело да сърдечна недостатъчност.  

Именитата певица беше почетена като верен приятел от звездни музиканти, сред които Чака Кан, Гладис Найт, Лайънъл Ричи, Смоуки Робинсън, Стиви Уондър и композиторът Дейвид Фостър. По време на опелото беше прочетено съболезнователно писмо от американския президент Барак Обама.

Сестрата на покойната - Кейси Коул Хуукър, си спомни за нея като за "истински боец". "Накрая нейното тяло просто не издържа и изгасна. Тя отдавна беше приела съдбата си и се опитваше да ни успокоява!", не скри Кейси. Заболяването бе открито през 2009, след като Натали Коул претърпя бъбречна трансплантация.

Стиви Уондър изпя "The Lord's Prayer" и изправи събралото се множество на крака. "Ние трябва да продължим с духа на добротата, с която тази жена дари света", прикани знаменитият изпълнител (на снимката).

Почитателите на Натали Коул са категорични, че тя оставя след себе си дирята на една от най-значимите и емблематични певици на джаз и соул сцената, но бе и денс и поп звезда през 80-те, припомнят световните агенции.   

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички