Деспина Ванди се шири в най-големия президентски апартамент у нас


Деспина Ванди се шири в най-големия президентски апартамент у нас

4387

Деспина Ванди, която ще изнесе първия си концерт у нас в зала 1 на НДК от 20.00 часа на 21 февруари, ще отседне в най-големия президентски апартамент у нас.

Певицата по всяка вероятност ще пристигне със съпруга си – футболната легенда Демис Николаидис (заедно на снимката). Изборът на семейството е най-престижният петзвезден хотел, разположен в сърцето на столицата -  Hotel Marinela.

Величествена панорамна гледка от най-високото място в София ще посрещне двете големи звезди на Гърция. Луксозният апартамент е на 18-ия етаж и е разположен на цели 270 кв.м., предлагайки невероятни екстри за обитателите си - просторен хол, трапезария, две спални, будоар с ретро вана и напълно оборудван офис.

Сред специалните изисквания на най-успешната гръцка певица са в президентския апартамент да я очакват свежи сезонни плодове, сурови ядки и кана с прясно изцеден фреш от лимон с мед. Деспина е пожелала също във всяка стая да има бели орхидеи – цветята са символ на женствеността, естетиката и творческото начало, както и бутилка от любимото ѝ шампанско.

Сред знаменитостите, които са се възползвали от комфорта и удобствата, които предлага президентския апартамент на Hotel Marinela, са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Андреа Бочели, Лейди Гага, Дженифър Лопес и много други.

Билети за концерта на Деспина Ванди - в мрежата на Eventim, на цена от 40 до 90 лева.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички