Излъчват онлайн концерта Нова Генерация завинаги


Излъчват онлайн концерта Нова Генерация завинаги

4771

Поради големия интерес към концерта "Нова Генерация завинаги", ePay.bg предоставя възможност за онлайн лайв стрийм на събитието за феновете в страната и чужбина, които нямат възможност да присъстват на място.

Необходимо е желаещите да се регистрират чрез имейл на специалната платформа - http://estream.bg/, където ще получат код за достъп да гледат на живо случващото се на сцената в столичния клуб Joy Station от 20.00 часа на 19 февруари.

За първи път на концерт в България ще бъде използвана изцяло дигитална система за закупуване и проверяване на билети - http://bit.ly/1NoVkbQ. Хората ще могат да използват единствено мобилните си телефони, а пропуските със специално генерираните баркодове ще бъдат сканирани на входа. За тези, които използват смартфони с Android, е необходимо да свалят приложението Pass2U.

Очаква се музикантите от настоящия състав на Нова Генерация - Мишо, Катя, Крис и Мони да изпълнят емблематични песни на групата. Заедно с тях в музикалното събитие ще вземат участие Ревю, Абсолютно начинаещи, Kinky Romantic, Тонодеро, The Bedlam Club, Насо Русков, Димитър ВасилевНуфри, Росен ДаскаловТичъра и Деян ДрагиевДаката.

Ще прозвучат любими парчетата от 80-те и 90-те години, ще има и изненади. За първи път Нова Генерация ще се включи и младата Александрина Александрова, позната като вокалист и басист на група Парапланер.

Сред акцентите безспорно ще е и гигът на Тонодеро. В основата на формацията е бившият китарист на Нова Генерация Димитър Попов - Димбето, създал проекта специално за събитието, по време на което ще бъдат представени и фотопана на Нели Недева, съпруга на Митко Воев.


Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички