Forevermore Whitesnake Band с клубно турне в България


Forevermore Whitesnake Band с клубно турне в България

4263

Нашумялата румънска група Forevermore - трибют на Whitesnake, пристига за три клубни концерта в България:

24 февруари (сряда) - Live & Loud, София
25 февруари (четвъртък) - Polinero Place, Пловдив
26 февруари (петък) - Rocka Rolla, Велико Търново  

В социалните мрежи и във фен-форумите широко се обсъжда изключителното шоу на бандата преди около две години в София, когато гостите свириха за първи път у нас. Очаква се всички присъствали на техния забележителен трибют отново да са част от шоуто, но този път румънците ще гастролират в три от големите ни градове - София, Пловдив и Велико Търново.

Бандата генерира огромен интерес. Силно популярни в страната си, с множество концерти дори и зад граница, с невероятно и много добре изградено шоу, за музикантите тепърва ще се говори на световно ниво сред популярните вече трибют проекти, уверяват организаторите. Момчетата не крият музикалните си влияния - всички в групата са страстни фенове на титаните Deeр Purple, Whitesnake, Led Zeppelin, Rainbow, Dio, Black Sabbath, Judas Priest, Iron Maiden и AC/DC.

Не случаен е и изборът на име на групата от Букурещ - Forevermore, кръстена е на  на 11-ия студиен албум на Whitesnake от 2011. Дискът е с перфектно качество, издаден е и на винил като допълнение към обичайните CD и цифрови формати. Като цяло звученето в този проект напомня ранния период на формацията, което умишлено е търсено от групата. Вероятно това е и причината румънците, създавайки бандата-трибют, да припознаят за свое име именно Forevermore.

Във Forevermore са: Emil Vranceanu - вокал, Andrei Alexandru Bogdan - соло китара, Carol Luparu -  кийборди, бекинг, Cristian Vasile - ударни и Pato - бас.

През лятото на 2013 румънците за първи път изнасят трибют на Whitesnake и успяват да впечатлят публиката със своя висок енергиен заряд и страстни изпълнения. Затова и се очаква клубното турне в България да ескалира не само със звук, но и с много емоция между групата и публиката. Част от феновете открито споделят: "Ето този трибют чаках!". А в официалната страница на Forevermore пише: "София, Пловдив, Велико Търново... Ще се видим скоро! Whitesnake трибют с Forevermore на живо във Вашия град!"

За събитията:

София:

https://www.facebook.com/events/1114066511945688/

От българска страна, като съпорт група ще вземат участие атрактивните 3Motion, които ще се появят за първи път на сцената в Live & Loud със силен сет от рок хитове.

Билети ще се продават само на място в деня на концерта - на входа, по 10 лв. Клубът ще отвори врати в 21.00 часа, а шоуто се очаква да стартира малко след 22.00 часа.

Пловдив:

https://www.facebook.com/events/954155691344349/

От управата на заведението уточняват, че 25 февруари (четвъртък) е единствената свободна дата на групата в Пловдив. Трибют бандата за първи път ще свири в града на тепетата. За старт на концерта е обявен 21.00 ч.

Велико Търново:

https://www.facebook.com/events/969006419802208

Групата ще излезе в 23.00 часа. Вход: 6 лева.

Официална страница на Forevermore:  

https://www.facebook.com/FOREVERMORE.Romania/timeline

Forevermore на живо с два големи рок хита - на Whitesnake ("Burn" и "Stormbringer"):  

https://www.youtube.com/watch?v=2Frkx1tqwvY&index=1&list=PLNFCm_ yng4SiAkE9BwNYgq7lD0vcUB30v

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички