Телевизия ММ - концертът събира звездите на България


Телевизия ММ - концертът събира звездите на България

4937

Телевизия ММ ще отбележи почти 20 години от създаването си с грандиозен концерт-спектакъл в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 25 март.

27 от най-големите имена на съвременната българска поп и рок музика, в които телевизията повярва преди време, ще изпълнят едни от най-големите си хитове с различен аранжимент, специално подготвен от ММ Акустик бенд под ръководството на Мишо Шишков.

Уникалното събитие ще събере на едно място Анимационерите, Уикеда, Остава, Графа, Джанго Зе, Ъпсурт, Тони, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Стенли, Ирина Флорин, Сантра, Спенс, Светльо & The Legends, Паникан Уайаскър (фронтменът Нуфри на снимката), Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дичо, Дара Екимова, D2, P.I.F, Стоян и Виктор, Дони, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра. За да бъде  продължена традицията, която направи телевизията толкова популярна, а именно с подкрепата ѝ българската музика, няколко нови имена ще си поделят сцената с големите звезди. Свежите попълнения от родната сцена ще бъдат избрани след Facebook гласуване на фен страницата на ММ. Състезаващите се за тях са: Боряна Докле, The Curtain Entertainment Label (Стругаре, Луна (Анекдот), Духовни, Годзилас с песента "Пияното пиано"), Electric Pie, Nu Ance, Rebelities, Стереоръш, Мирян Костадинов и Митко Петров. "Ще чуем и видим най-големите хитове от звездите на българската музика през последните 20 години. Най-доброто от различните стилове, които телевизия ММ е показвала и е останало в сърцата ви", анонсира Руми Благоева от организаторите, като благодари на целия екип и на НДК за реализацията на проекта. Играта на Руми по ММ "Мюзикфен" стартира през 1998. Същата година вокалистката на група Такси започва и 4-часовото вечерно предаване на живо за класически рок "Под дъгата", което се радва на висок рейтинг от страна на меломаните.

На наградите на ММ винаги е гостувала световна звезда. Сега това ще бъде  победителката от "Евровизия" 2012 - Loreen. Организаторите са подготвили и още изненади.

Концертът ще бъде първата стъпка към възстановяването на легендарната телевизия. Тя ще бъде изцяло онлайн платформа, ще може да бъде гледана в цял свят и ще бъде с висококачествено съдържание, с каквото се отличаваше през годините.

Стартирала през 1997, ММ не само проумотира и даде ефир на цяло поколение музиканти, но и успя да докосне сърцата на хиляди млади хора със своя оригинален музикален дух и ентусиазъм.

Националният дворец на културата е съорганизатор на проявата. Тя ще бъде излъчена и по Нова телевизия, която е основен медиен партньор, а за онлайн феновете на хубавата музика шоуто ще бъде качено и във Vbox7.com.

Билети - на касите в Билетен център-НДК и чрез www.ticketportal.bg.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/1508142599486184

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички