Der Hunds за първи път в клуб Joy Station


Der Hunds за първи път в клуб Joy Station

4065

Актуалната рок банда Der Нunds ще удари за първи път в столичния клуб Joy Station от 21.00 ч. на 31 март, четвъртък.

Това е и първата поява на момчетата пред публика за тази година. Музикантите обещават страхотно шоу, което да изпълни подобаващо голямата и невероятно оборудвана сцена на клуба в Студентски град.

Групарите, които от дълго време работят върху новия си албум, споделят, че през тази година той най-сетне ще бъде факт. По време на концерта Der Нunds ще представят няколко от новите си песни с акцент върху една от тях, тъй като по време на изпълнението ще бъдат записани видеокадри, които ще се превърнат в клип към парчето. То ще бъде сингъл от предстоящия албум, но този път придружен и от видео, след като през миналата година излезе първият аудио-сингъл от албума - "Better Тhan You".

От групата все още не искат да издават заглавието на песента, но споделиха, че тя досега не е свирена на живо и ще бъде една от няколкото изненади, които подготвят за публиката.

Момчетата от Der Нunds канят всички свои приятели и съмишленици да дойдат и да доведат колкото могат повече свои близки, за да ги чуят и да участват в снимките на новата видеопродукция.

Входът на събитието е свободен.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички