Diamonds And Pearls,или Sentimental Swingers на парфюм разстояние


Diamonds And Pearls,или Sentimental Swingers на парфюм разстояние

4492

Неуморните певици Sentimental Swingers стартират концертна поредица, наречена Diamonds And Pearls, в столичния клуб Студио 5 от 18.30 ч. този четвъртък, 31 март.
 
Суинг... перли... диаманти... че и Михаил Йосифов секстет.

Седемте шоута ще се състоят на клубната сцена в София тази година. Деси, Рони и Вяра започват парти поредицата, водени от желанието си да бъдат по-близо от всякога до своята публика, да бъдат същите, но и различни, да изкушават с чистата емоция на суинга и да заразяват със силата на виртуозния джаз.

Съвместните изяви на Sentimental Swingers и Михаил Йосифов секстет ще продължат да зареждат своите почитатели с истински емоции, да бъдат вълнуващи и елегантни, запазвайки духа и стила, който трите дами създават вече 5 години, през които са на сцената.

Ако искате да посещавате концертите Diamonds And Pearls като специален гост, да получавате информация за тях преди всички и да бъдете част от тесен, но специален социален клуб - този на Sentimental Swingers, станете един от 100-те притежатели на клубната карта Diamonds And Pearls.

Тя може да бъде поръчана предварително или на първия концерт Diamonds And Pearls в четвъртък.

За повече информация: лично съобщение на Facebook страницата на Sentimental Swingers или имейл запитване на sentimentalswingers@gmail.com.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички