На хоротека с Деси Добрева отвъд Океана


На хоротека с Деси Добрева отвъд Океана

4560

Всяка година феновете зад граница посрещат с огромно нетърпение една от най-обичаните от тях певици - Деси Добрева.

Тазгодишната ѝ обиколка USА Аnd Canada Tour 2016 включва концертни изпълнения в 12 града в САЩ и Канада. Добрева пренася магията на българската музика в Чикаго, Детройт, Бостън, Балтимор, Атланта, Морисвил, Орландо, Маями, Торонто, Монреал, Отава и Ню Йорк до 15 април.

С неизчерпаемата си любов към българското и големия си талант, Деси  превръща всеки свой концерт в незабравим празник за гостите. Песни и танци от сърце, буйни хоротеки, щастливи почитатели, конкурси за патриoтични песни, неповторими спомени и емоции - за всичко това свидетелстват снимките и видеата, които изпълнителката споделя на Facebook страницата си. Ето как организаторите в Морисвил анонсираха концерта, като припомниха предишно нейно участие: "Заповядайте всички на най-мощния купон на годината, концерт на невероятната Деси Добрева. На предишния концерт, със страхотния си талант, тя хвърли публиката в екстаз, божественият ѝ глас кънтя със седмици в щата, а с благотворния си чар тя вкара всички в плач и умиление за Родината. Чак някои хора си заминаха завинаги (поне в мислите си)".

На 18 април певицата ще се завърне в България, заредена с любовта на българите в Америка, за да стартира една много амбициозна програма, в която са сингъл, специален концерт "Лудо младо" в София, няколко концертни изяви в страната, един специален проект в партньорство с няколко симфонични оркестри и издаване на нов албум.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички