Iron Maiden трибют групата Blood Brothers с концерт в София


Iron Maiden трибют групата Blood Brothers с концерт в София

4094

Украинците Blood Brothers - официална трибют банда на Iron Maiden, ще свирят в столичния клуб Live & Loud от 20.00 ч. на 15 април, петък.

Киевчани, чийто статут е легитимиран чрез договора им с Universal Music, пристигат по покана на Fan Сlub Iron Maiden Bulgaria и заведението.  
Шоуто на Blood Brothers не е обикновено свирене на хеви метъл хитовете на "девиците", a зашеметяващо изпълнение на петима музиканти, напълно посветени на творчеството на Iron Maiden, което създава атмосфера за публиката и усещане, че са част от шоу на британските легенди, обясняват от българския фен-клуб на знаменитата банда.

Blood Brothers пристигат в състав: Sergey Nifatov - китара, Leonid Matata - барабани, Egor Panchenko - вокали, Dmitry Yermolenko - китара и Vladimir Alymov - бас. Те ще свирят над 2 часа, като в репертоара им са и песни от последния албум на Maiden "The Book Оf Souls".

Преди изявата на гостите ще прозвучат парчета от страничните проекти и групи на бивши и настоящи музиканти от Iron  Maiden, сред които Psycho Motel, A.S.A.P, Bruce Dickinson, Praying Mantis, Blaze, Killers, Battlezone, Di Anno, Samson, Trust, Lionheart, Primal Rock Rebellion, British Lion и други.

Входът ще струва 7 лева. Вратите ще отворят в 20.00 часа, бандата ще се качи на сцената в 21.00 ч.

Up The Irons!

Faceook събитие:

https://www.facebook.com/events/920923488003699

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички