Мария Илиева е звездата в БГ Версия тази седмица


Мария Илиева е звездата в БГ Версия тази седмица

4521

Мария Илиева e специален гост в "БГ Версия" тази седмица.

Премиерното излъчване на предаването ще бъде по БНТ HD от 20.00 ч. на 20 април, а за тези, които не успеят да се насладят на музиката и таланта певицата, следва повторение в събота, около полунощ по БНТ 1.

Продуцентите на музикалното шоу споделят, че за тях е чест да представят най-големите хитове на звездата в нова, неочаквано добра версия. Вокалистката ще изпълни "Нека вали", "Лунен сън", "I Like", "Давам всичко за теб", "Играя стилно" и "Truly" заедно с музикантите си: Георги Янев – китара, Борислав Бояджиев (DJ Borche) – ударни, Младен ДимитровMr.Moon – перкусии и синтезатори, Мартин Ташев – тромпет и ЛаТиДа - беквокали, а за изпълнението на "Давам всичко за теб" на сцената излиза Графа.

Идеята на БНТ и продуцентите от "Монте Мюзик" и БГ Радио е във всяко издание на "БГ Версия" да бъде канен популярен наш изпълнител. Уникалното в предаването е студиото, превърнато в сцена за мини концерт, който изпълнителят или групата подготвят и изнасят пред подбрана публика. Смисълът е хитовете на госта да прозвучат по нов начин, а почитателите да го видят в светлина, различна от стерилната атмосфера на видеоклиповете. Продуцентите ще накарат феновете да се почувстват още по-близо до любимците си, като ги допуснат и в автентично звукозаписно студио, където изпълнителите разказват на водещия Влади Зомбори повече за себе си, за музиката си и за любимите си български хитове.

Мария Илиева е един от най-успешните и значими съвременни поп изпълнители, с 26 №1 хит сингъла (солови и в колаборация) и над 30 награди и отличия за музика и стил. В продължение на повече от 15 години тя категорично доказва, че музикалният ѝ талант и присъствие са от истинска световна величина, обосновават избора си от екипа на предаването.

"БГ Версия" винаги е на разположение на феновете си онлайн във Facebook и канала на предаването в YouTube.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

Видео


Албуми


The Rolling Stones - "Hackney Diamonds (Live Edition)"

The Rolling Stones обявиха специалната версия "Hackney Diamonds (Live Edition)", включваща всички 7 песни...

Най-четени новини


виж всички